Όταν ο Μητσοτάκης λασπολογούσε (εν γνώσει του) σε βάρος αθώων από το βήμα της Βουλής

H απόφαση «κόλαφος» του Δικαστικού Συμβουλίου για τα κακοστημένα κατηγορητήρια σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη και των υπολοίπων δημοσιογράφων που αποκάλυψαν το σκάνδαλο Novartis, εκθέτει πρώτο από όλους τον πρωθυπουργό

5546553

H απόφαση «κόλαφος» του Δικαστικού Συμβουλίου για τα κατάπτυστα και κακοστημένα κατηγορητήρια της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη και των υπολοίπων δημοσιογράφων που αποκάλυψαν το σκάνδαλο Novartis, εκθέτει πρώτον από όλους τον πρωθυπουργό ο οποίος είχε προεξοφλήσει από το βήμα της Βουλής την ενοχή τους με βαρείς χαρακτηρισμούς σε μια προσπάθεια να επηρεάσει τη Δικαιοσύνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ γνώριζε πολύ καλά την αθωότητά τους, καθώς εν γνώσει του είχε στηθεί το κατηγορητήριο το οποίο αποδόμησε με την απαλλακτική της πρόταση η αντεισαγγελέας Μετσοβίτου – Φλουρή, κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου και τεκμηρίου αθωότητας είχε επιτεθεί τον περασμένο Ιανουάριο κατά των δημοσιογράφων σε μια βρώμικη επιχείρηση η οποία προκάλεσε σφοδρές εγχώριες και διεθνείς αντιδράσεις.

Ο πρωθυπουργός δεν έκρυψε το μίσος του για την ερευνητική δημοσιογραφία και τους εκπροσώπους της που ερευνούν σκοτεινές υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής επί διακυβέρνησης Α. Σαμαρά και της δική του, λέγοντας απευθυνόμενος στον πρόεδρο το ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, «αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία, αυτό λέγεται συμμορία. Δε λέγεται ελευθεροτυπία αλλά ελευθερο-δολοφονία. Με αυτόν τον υπόκοσμο είστε αγκαλιά».

Ακούστε τι έλεγε:

Πηγή: Documento

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…