Όταν ο Μητσοτάκης επισκέπτεται το Κέντρο Υγείας που… ως υπουργός είχε κλείσει!

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε την Παρασκευή  στο Κέντρο Υγείας Πατησίων για να επιθεωρήσει την εξέλιξη των εμβολιασμών. Ήταν μια σημαντική επίσκεψη, αφού ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση του 2013 το είχε κλείσει!

5254487 1

Και βέβαια ξέχασε να πει πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και το παρέδωσε ως μια σύγχρονη μονάδα Υγείας στη υπηρεσία των πολιτών.

Το θέμα δεν άφησε να περάσει έτσι ο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης που με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook συγχαίρει την υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ επί ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσάνθη Κισκήρα, «που ήταν εκείνη που άνοιξε και λειτούργησε ξανά το Νοσοκομείο Πατησίων». 

«Όσο για εσάς κ. Μητσοτάκη, (και) στην περίπτωση αυτή φανήκατε απλά υποκριτής και σφετεριστής της δουλειάς άλλων!» γράφει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μητσοτάκης εγκαινιάζει έργα άλλων που παρουσιάζει ως δικά του. Πώς άλλωστε θα μπορούσε να ευχαριστήσει τον …Πολάκη.

Τουλάχιστο ευχαρίστησε το προσωπικό του Κέντρου για τις «πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει» και έβγαλε και ένα λογύδριο που «ξαναχτίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Μάλλον τελικά δεν ήταν «καλή ιδέα να γκρεμιστούν τα μισά κρατικά νοσοκομεία” όπως έλεγαν κάποιοι που βλέπουν τον Μητσοτάκη και δεν τον… αναγνωρίζουν.

Όχι, δεν άλλαξε απόψεις. Απλώς είναι αδίστακτος και θα επανέλθει: το εθνικό σύστημα μπορεί να είναι ιδιωτικό. Άλλωστε ο Μητσοτάκης είναι αυτός ένας λαϊκιστής που δεν διστάζει να στρέφεται κατά του λαϊκισμού.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…