Newsroom

Newsroom

Όταν ο Γιάννος έλεγε πως η Ελλάδα είναι η «τελευταία σοβιετία της Ευρώπης» (video)

Από χθες η στρατηγική του "μετώπου της λογικής", είναι μοιρασμένη. Υπάρχουν αυτοί που υπερασπίζονται τον Γιάννο Παπαντωνίου και αποδίδουν την προφυλάκισή του στο "δόγμα Πολάκη" που θέλει να βάλει τους αντιπάλους του φυλακή και οι άλλοι που προσπαθούν να πείσουν γιατί ο πρώην υπουργός είναι... συριζαίος.

giannos 0 1

Ένα βίντεο από συνέντευξη του Γιάννου Παπαντωνίου στο Bloomberg εν μέσω της κρίσης στην Ελλάδα, διαλύει οποιαδήποτε αμφιβολία για το στρατόπεδο που πάντα άνηκε ο πρώην “τσάρος” της οικονομίας και εξηγεί γιατί η ηγετική ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΝΔ τα πάει τόσο καλά με τους “σημιτικούς”. Τόσο καλά, ώστε να τους έχει τάξει ακόμα και υπουργεία σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση.

Το παρακάτω νεοφιλελεύθερο μανιφέστο περιλαμβάνει σε ένα λεπτό, όλη τη διαλεκτική των “αρίστων” που αφού χρεοκόπησαν τη χώρα, κατηγόρησαν την κοινωνία στο σύνολό της, πως είναι τεμπέληδες και ότι τα “φάγαμε μαζί”.

Σίγουρα σε αυτά που λέει ο Γιάννος παρακάτω, θα αναγνωρίσετε πολλούς… “φιλελεύθερους” και κρατικοδίαιτους απατεώνες της “ιδιωτικής πρωτοβουλίας”!

Απολαύστε τον: