Όταν ο Άδωνις έλεγε "Είμαι ο Έλληνας Σαρκοζί" (video)

Ο Νικολά Σαρκοζί κρατείται από τις αστυνομικές αρχές σχετικά με έρευνα για την παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας από το καθεστώς Καντάφι το 2007.

NewsRoom 20/03/2018 | 12:50

Όταν ο Νικολά Σαρκοζί είχε επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή πριν λίγα χρόνια, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε εκφραστεί με ενθουσιασμό γράφοντας στο Twitter: "Η επιστροφή του Νικολά Σαρκοζί είναι ένα εξαιρετικό νέο και για τη Γαλλία και για την Ευρώπη".

Κατα τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, ο νυν αντιπρόεδρος του κόμματος, είχε δηλώσει ευθαρσώς: "Είμαι ο Έλληνας Σαρκοζί".

Και δικαιώθηκε...

Δεν είναι πρώτη φορά βέβαια που ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνουν την αγάπη του για Γάλλους πολιτικούς-απατεώνες.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη στήριξή του, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον υποψήφιο των Γαλλικών εκλογών, Φρανσουά Φιγιόν, του οποίου η σύζυγος ελέγχεται από τη Γαλλική δικαιοσύνη γιατί αποζημιώθηκε με μεγάλα ποσά από το γαλλικό δημόσιο για θέσεις απασχόλησης στις οποίες δεν εργάστηκε ποτέ.