Newsroom

Newsroom

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τα χιόνια – Αλλά μόνο όταν χιονίζει επί ΣΥΡΙΖΑ

Έστηναν το αντιπολιτευτικό αφήγημα ελπίζοντας σε μια καταστροφή - «Θάφτηκε» η επιτελικότητα τους κάτω από μια κακοκαιρία

georgiadis 1

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Άδωνις Γεωργιάδης έστηνε το αντιπολιτευτικό του αφήγημα πάνω στο μποτιλιάρισμα που είχε προκύψει στην Αθηνών Λαμίας εξαιτίας του χιονιά που είχε «χτυπήσει» την Αθήνα το 2017.

Τότε, για τον Άδωνι Γεωργιάδη η κίνηση στους δρόμους θεωρούνταν ικανή συνθήκη για να «βγει στα κάγκελα» και να κάνει λόγο για «ένα διαλυμένο κράτος».

Μάλιστα ο ίδιος δεν είχε σταθεί μόνο στις καταγγελίες, αλλά είχε και τη «μαγική» λύση, προσπαθώντας έτσι να πείσει για το αφήγημα περί επιτελικότητας.

Λίγα χρόνια αργότερα, η επιτελικότητα του Άδωνι Γεωργιάδη και της Νέας Δημοκρατίας «θάφτηκε» στα χιόνια. Σήμερα, ο ίδιος που φώναζε για την κίνηση στους δρόμους, δεν έχει βρει να πει μισή κουβέντα για τον διήμερο εγκλωβισμό εκατοντάδων πολιτών στην Αττική Οδό.

Ο ίδιος, όπως και τα περισσότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθούν να πείσουν ότι κανείς δεν περίμενε την ένταση του φαινομένου της «Ελπίδας».

Και φυσικά δεν βρίσκουν καμία λέξη για να περιγράψουν τις αδιανόητες -και παρολίγον εγκληματικές- ευθύνες της Αττικής Οδού που οδήγησε χιλιάδες πολίτες στον εγκλωβισμό.

Όλα τα παραπάνω θα προκαλούσαν εντύπωση μόνο εάν οι πολίτες δεν είχαν ήδη καταλάβει ότι πίσω από τα μεγάλα λόγια περί επιτελικότητας κρύβεται μια τυχοδιωκτική λογική.

Όμως το έχουν καταλάβει και απαντάνε με μελωδικά στιχάκια

 

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…