Τα περίεργα ερωτήματα που έθετε ο Άδωνης το 2010 για τον ιό της γρίπης

Το 2010 με αφορμή τα εμβόλια για τον ιό της γρίπης, ο Άδωνης προσπαθούσε να κλείσει το μάτι στους τότε αντι-εμβολιαστές

FS Adonis

Χθες ο Άδωνης Γεωργιάδης σε παρέμβασή που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Open», χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα κατά των αρνητών, που χθες διαδήλωσαν σε πολλά μέρη της Ελλάδας, λέγοντας:

«Ένας άνθρωπος που εργάζεται σε δομή φροντίδας ηλικιωμένων και αποφασίζει να μην εμβολιαστεί γιατί φοβάται, γιατί ο Μπιλ Γκέιτς θα του βάλει τσιπάκι κ.λπ, αλλά αντιλαμβάνεται ότι όντας ανεμβολίαστος αυξάνει την πιθανότητα να μεταφέρει τον ιό μέσα στη δομή, αυτός ο άνθρωπος έχει ρόλο; Πρέπει να παραμείνει στη δομή; (…) Αν αυτός προτιμάει τον εαυτό του από τη ζωή αυτών που φροντίζει, πληροί τα κριτήρια να είναι σε αυτή τη δομή»

Όσο όμως και να προσπαθεί να τραβήξει διαχωριστικές γραμμές αφενός με τους χτεσινούς συγκεντρωμένους που φαίνεται να είναι ακριβώς οι ίδιοι που συμμετείχαν και στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και αφετέρου με το αντιεμβολιαστικό κίνημα, το παρελθόν του Υπουργού, δεν του το επιτρέπει. 

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 2010, όταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αδ. Γεωργιάδης, δεν είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει κοινοβουλευτική ερώτηση και να διατυπώσει περίεργα ερωτήματα σχετικά με το εμβόλιο για τον ιό της γρίπης, σε μια προσπάθεια να κλείσει το μάτι στους αντι-εμβολιαστές.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση του βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είχε ως εξής:

«Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του ημερήσιου και ηλεκτρονικού τύπου οι γαλλικές αρχές παραπέμπουν τις εταιρείες Baxter, Roche και Pharma στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με την κατηγορία ότι παρασκεύασαν και διέσπειραν τον Ιό της Γρίπης και στη συνέχεια  με συνεργούς δίκτυα Μ.Μ.Ε. έδωσαν διεθνείς διαστάσεις, δημιουργώντας μέσω του φόβου πανδημίας, πελατεία για τα εμβόλια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει χώρες όπως τη Νέα Ζηλανδία, τη Σκοτία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Γαλλία, την Ολλανδία, τη Σουηδία και το Μεξικό στην απαγόρευση του εμβολιασμού των πολιτών του. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι και το Μεξικό παραπέμπει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την εταιρεία Baxter ως υπεύθυνη για τον θάνατο ανθρώπων τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο που προηγουμένως είχαν εμβολιαστεί με εμβόλιο το οποίο είχε ως συστατικό αντιγόνο της γρίπης των χοίρων.

Συνεπώς ρωτάται η αρμόδια Υπουργός:

1. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου έχουν ενημερωθεί για αυτές τις ενέργειες;
2. Ποιες είναι οι προθέσεις σας πάνω σε αυτό το  λεπτό ζήτημα που αφορά όλον τον ελληνικό πληθυσμό;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά Βελόπουλου – «Έλα να μου τα πεις από κοντά για την κολονοσκόπηση» (video)

Λιάγκας 1

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά Βελόπουλου – «Έλα να μου τα πεις από κοντά για την κολονοσκόπηση» (video)

«Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα δύο παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο Ναυτικό, επειδή…

Χριστοφιλοπούλου: Δεν είναι αυτό που νομίζετε… για Μπελέρη – «Τα ακούω βερεσέ όσα λένε» (video)

Χριστοφιλοπούλου 1

Χριστοφιλοπούλου: Δεν είναι αυτό που νομίζετε… για Μπελέρη – «Τα ακούω βερεσέ όσα λένε» (video)

Η Χριστοφιλοπούλου αφού πρώτα «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη, τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα για τον…

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» – Ακόμα γελάνε στα social media με την… σεξουαλική παρενόχληση της Κωνσταντοπούλου στον Μπέο

240423112228 mpeos konstantopoulou

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» – Ακόμα γελάνε στα social media με την… σεξουαλική παρενόχληση της Κωνσταντοπούλου στον Μπέο

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter σχετικά με την... καταγγελία του Αχιλλέα Μπέου…