Newsroom

Newsroom

«Όταν νομίζουν ότι σε βρίζουν αλλά τελικά σε δοξάζουν» – Πληρωμένη απάντηση Γερμανού σε χυδαίο σχόλιο

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία με ψυχραιμία απάντησε σε προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε, εξήγησε πως το εισέπραξε ως κομπλιμέντο.

ναταλία γερμανού

Μία εμετική ανάρτηση με χυδαίους σεξιστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της από ανώνυμο χρήστη του Twitter έκανε repost η Ναταλία Γερμανού στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, επιλέγοντας ωστόσο τον δικό της τρόπο για να απαντήσει.

«Ενώ καρπώθηκες όλα τα προνόμια ως κόρη του πατέρα σου, έφτασες σχεδόν 60 χρονών μένοντας άτεκνη και με περισσή αχαριστία έκοψες τη γενεαλογική του γραμμή. Ακόμη πιο ξεδιάντροπα, μέσω της TV, προβάλλεις στο έθνος το προσωπικό σου ναυάγιο προωθώντας φεμινισμό και αντιρατσισμό. Ντροπή σου!», ήταν το σχόλιο που δέχτηκε η Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία με ψυχραιμία απάντησε σε προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε, εξήγησε μάλιστα πως το εισέπραξε ως κομπλιμέντο, χαρακτηρίζοντας “τιμητικό” το tweet.

Συγκεκριμένα, αφού αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο tweet, σχολίασε: «Αυτό είναι ίσως από τα πιο τιμητικά tweets που έχω λάβει. Το μοιράζομαι μαζί σας”, πράγμα που έκανε και στο instagram γράφοντας: «Όταν νομίζουν ότι σε βρίζουν αλλά τελικά σε δοξάζουν». 

Ναταλία Γερμανού: Η αποστομωτική απάντηση σε εμετικό σχόλιο, το οποίο εισέπραξε ως