Όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν είχαν πρόβλημα να βλέπουν τον Πετσάλνικο να μιλάει ως βουλευτής και μετά να προεδρεύει στη Βουλή (βίντεο)

Θυελλώδης ήταν η χθεσινή συνεδρίαση με τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να καταγγέλλουν την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου…

o filippos petsalnikos neos proedros tis boulis

Θυελλώδης ήταν η χθεσινή συνεδρίαση με τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να καταγγέλλουν την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για παράβαση του άρθρου 66 του Κανονισμού της Βουλής.

Η Πρόεδρος επανήλθε στην έδρα του προεδρείου την ώρα που είχε ξεκινήσει την ομιλία του ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Νωρίτερα είχε μιλήσει ως απλή βουλευτής.

Ωστόσο, στις 16/11/2011 στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο τότε πρόεδρος Πετσάλνικος μίλησε πρώτα από το Βήμα της Βουλής και μετά ανέβηκε να προεδρεύσει όταν πήρε τον λόγο ο Βενιζέλος, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις.

Τότε, ο κ. Σαμαράς και άλλοι βουλευτές που φώναζαν χθες δεν θεώρησαν ότι  Πετσάλνικος παραβιάζει το άρθρο 66, μάλλον γιατί δεν τον έλεγαν… Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δείτε στο βίντεο στο 00:04 να προεδρεύει ο Βαγγέλης Αργύρης και στο 09:21 τον Πετσάλνικο που αντικατέστησε τον Αργύρη

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…