Όταν το meaculpa και ο Μπογδάνος φαντασιώνονται…

Οταν το meaculpa.gr (σ.σ εκεί ξέρετε που αρθρογραφεί ο  Κωνσταντίνος  Μπογδάνος) φαντασιώνεται... τότε αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η ακροδεξιά γραφικότητα της ΝΔ,  όταν προσπαθεί να εμφανίσει καυστικό (παρά) πολιτικό σχόλιο του Documento, ως στήριξη στο μεταναζιστικό μόρφωμα του Κασιδιάρη.

fantasy 2847724 1920

Ο ιστότοπος  meaculpa.gr, γνωστό site  για τις (ακρο)δεξιές του απόψεις, παραφράζοντας πολιτικό σχόλιο σε κείμενο του Documento ως στήριξη στο μεταναζιστικό μόρφωμα του Κασιδιάρη. Φυσικά στο κείμενο ο αρθρογράφος δεν διάβασε προφανώς τι ακριβώς έγραφε το Documento, όσο αφορά την ίδρυση του νέου κόμματος του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, όπως ακόμη παρέβλεψε ακόμη και στον υπότιτλο (στραβός θα είναι κανείς για να μην το δει) καυστικό σχόλιο που αναφέρει: «Έλληνες ΓΤΠ» ονόμασε το κόμμα του ο ακροδεξιός πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κάνοντας όσους γνωρίζουν τι σημαίνει το συγκεκριμένο slang να λύνονται στα γέλια»

Αντ’ αυτού το meaculpa, εστίασε  στο κείμενο του μόνο στον τίτλο της δημοσίευσης, με σκοπό να παραποιήσει την αλήθεια και να προσπαθήσει να κλέψει λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας… και ελάχιστα clik, και στο γεγονός ότι προσπαθεί να συσχετίσει το Documento και τον εκδότη του Κώστα Βαξεβάνη με το ναζιστικό μόρφωμα και τους ναζιστές. 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Είναι προφανές, πως όταν μιλάει το Documento μιλάει προσωπικά ο Κώστας Βαξεβάνης. Αλλιώς, δεν ελέγχει το έντυπό του -κάτι που δεν ισχύει. Εννοείται, δε, πως αν ο τίτλος είχε ενοχλήσει τον εκδότη και δεν απηχούσε τις απόψεις του δεν θα έμενε αναρτημένος από τις 14:58 έως και την ώρα που γράφεται αυτό το σημείωμα στο meaculpa.gr.

Θέλει ο κος Βαξεβάνης να κρυφτεί, αλλά η χαρά του για το κόμμα του ηγετικού στελέχους ενός «νεοναζιστικού μορφώματος», όπως Βαξεβάνης και σύντροφοι το αποκαλούσαν, δεν τον αφήνει. Όποιος κατεβαίνει για να κόψει έστω και μισή ψήφο από τον Μητσοτάκη, παίρνει από το Documento συγχωροχάρτι για τα πάντα.

Επ´ευκαιρία, αξίζει να παρατηρήσει κανείς το εξής. Καμία σχεδόν χρήση λέξεων όπως «νεοναζιστικό», «φασιστικό», «ρατσιστικό» κλπ από το αριστερό timeline δεν παρατηρήθηκε σήμερα.

Για τους συντρόφους του «τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά», που βλέπουν ακόμα και στον νοικοκυραίο μπακάλη τον Γκέρινγκ, το νέο κόμμα έχει απλά αστείο όνομα.

Και όλο αυτό αποτελεί, δυστυχώς, θλιβερή συνέργεια.»

Τι έγραψε το Documento  όμως; 

«Έλληνες Για την Πατρίδα» ή αλλιώς αν μπορεί κανείς να σκεφτεί το ακρωνύμιο… «Έλληνες ΓΤΠ» ονόμασε το κόμμα του ο ακροδεξιός πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κάνοντας όσους γνωρίζουν τι σημαίνει το συγκεκριμένο slang να λύνονται στα γέλια.

Φεύγοντας από τη Χρυσή Αυγή, αφού δεν κατάφερε να εκθρονίσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Κασιδιάρης δημιουργεί ένα ακροδεξιό κόμμα χωρίς ιδιαίτερες διαφορές σε σχέση με τη Χ.Α. »

Η αλήθεια είναι ότι ο αρθρογράφος του meaculpa δεν διαθέτει και αίσθηση του χιούμορ και πόσο μάλλον αν διάβαζε το κείμενο θα καταλάβαινε ότι ήταν ένα καθαρά καυστικό (παρά) πολιτικό άρθρο που ακόμα και ένα 5χρονο θα διέκρινε

Φυσικά δεν περιμένει κανείς κάτι καλύτερο από ένα site, που αρθρογραφεί… στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που όταν βλέπει στην δολοφονία του Τζόρτζ Φλοίντ από  τέσσερις αστυνομικούς, εκείνος απλά διακρίνει στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που γίνονται,  το πλιάτσικο στη Λουί Βιτόν. 

Είπαμε η φαντασία… όταν οργιάζει δυστυχώς δείχνει και την αθέατη πλευρά που κρύβουν ακόμη και τα ΜΜΕ.  Άλλωστε το λέει και το τραγούδι:  Φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη κλέφτρα…
,

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr