Όταν το in.gr αποφάσισε να στοχοποιήσει τους δημοσιογράφους του Documento

Για τις υπόλοιπες προσβολές εδώ είμαστε. Και μετριόμαστε καθημερινά.

Αντώνης Ρηγόπουλος 14/02/2021 | 20:38

Χθες το in.gr του Μαρινάκη ξεπέρασε ένα κανονικά απαράβατο όριο: Στην απελπισμένη προσπάθειά του να υποσκάψει την εγκυρότητα των δημοσιογραφικών ερευνών του Documento, στοχοποίησε ανοιχτά τους δημοσιογράφους της εφημερίδας και των site του ομίλου μέσα από ένα ανυπόγραφο και ύποπτης προσέλευσης άρθρο.

Προσέβαλε την εγκυρότητα δεκάδων δημοσιογράφων ξεχνώντας πολύ βολικά τις σοβαρές αποκαλύψεις που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πάρα πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους, την επιμονή μας σε θέματα που για άλλους είχαν λήξει, την άμεση απεύθυνση στους ειδικούς της πρώτης γραμμής στην ακραία συνθήκη της πανδημίας που ζούμε.

Επέλεξε να μας επιτεθεί υποστηρίζοντας ότι δεχόμαστε να δουλεύουμε σε συνθήκες "γαλέρας" και να ξεπουλάμε την υπογραφή μας για τα "καπρίτσια" του Κώστα Βαξεβάνη για ένα κομμάτι ψωμί. Πάντως προσωπικά, ως κάποιος που έχει δουλέψει, μεταξύ άλλων, για μικρά χρονικά διαστήματα σε πραγματικές γαλέρες των media και σε αρπαχτές μεγαλοεκδοτών φρόντιζα πάντα να φεύγω τρέχοντας από αυτά. Στο Documento και το κουτί της Πανδώρας είμαι ήδη 2 χρόνια +. Δε ξέρω αν αυτό λέει κάτι για σας, για μένα πάντως λέει πολλά.

Και αν αναρωτιέστε τον λόγο που τους έπιασε τώρα ο πόνος, την απάντηση, δεν αντέχουν, και την ξερνάνε μόνοι τους σε αυτό το κείμενο. Τι λένε λοιπόν; Ότι οι καταγγελίες που συνδέονται με γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες που με τη σειρά τους συνδέονται με κάποιο τρόπο με την κυβέρνηση και ειδικά με την πρωθυπουργική οικογένεια αφορούν... "σεξουαλικές προτιμήσεις". 

Ας αφήσουμε λοιπόν όλα τα άλλα εμετικά που μας φορτώνει ο "ανώνυμος" συντάκτης. Αν κάτι πρέπει να μείνει από όλο αυτό, ας είναι το εξής: Ο βιασμός, η κακοποίηση, η παιδοφιλία ΔΕΝ είναι "σεξουαλικές προτιμήσεις". Είναι εγκληματικές ενέργειες. Και είναι άθλια δουλειά το να προσπαθείς να τις ξεπλύνεις με τέτοιο τρόπο.

Για τις υπόλοιπες προσβολές εδώ είμαστε. Και μετριόμαστε καθημερινά. 


*Ανάρτηση από τη σελίδα του Αντώνη Ρηγόπουλου στο Facebook

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr