Η πραγματικότητα επιβεβαίωσε το… Κουλούρι για τη θεατρική παράσταση που ανεβάζει ο Λιγνάδης στη φυλακή

Η πραγματικότητα επιβεβαίωσε τη σάτιρα

Απέτυχε αυτή τη φορά να ξεπεράσει την πραγματικότητα η σατιρική ιστοσελίδα Το Κουλούρι, αφού η πραγματικότητα κατάφερε να την προλάβει.

Λίγες μόνο ώρες μετά την προφυλάκηση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος αντιμετωπίζει μια κατηγορία βιασμού και άλλες δύο για απόπειρα βιασμού, το Κουλούρι, προσπαθώντας να διακωμωδήσει την κατάσταση ανέβασε άρθρο με τίτλο: «Παράσταση με θέμα τη ζωή του δράκου του Σέιχ Σου θα ανεβάσουν στη φυλακή Λιγνάδης-Φιλιππίδης».

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», το πρώτο έργο που θα ανεβάσουν, θα πρόκειται για την βιογραφία του δράκου του Σέιχ Σου, τη δράση του οποίου θαυμάζουν τόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης, όσο και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μάλιστα, έχουν ήδη γράψει το σενάριο και έχουν ξεκινήσει και τις οντισιόν για τους κεντρικούς ρόλους. Τέλος, οι φήμες πως οι δύο καλλιτέχνες διαφώνησαν έντονα σχετικά με το ποιος θα υποδυθεί τον κεντρικό χαρακτήρα του δράκου, προς το παρόν διαψεύδονται κατηγορηματικά», αναφέρει το σατιρικό άρθρο του Κουλουριού, το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα, 28 Ιουλίου.

Η «έκπληξη» όμως ήρθε τελικά μέσα από ρεπορτάζ του CNN Greece, το οποίο επί της ουσίας… «επιβεβαιώνει» το Κουλούρι. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNNGreece λοιπόν, στις φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, και όπου μεταφέρεται σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης, ανεβαίνει θεατρική παράσταση των κρατουμένων με σκηνοθέτη ποιον άλλο; Τον Δημήτρη Λιγνάδη!

Στο άρθρο με τίτλο «Φυλακές Τρίπολης – Θεατρική παράσταση με Λιγνάδη και θεατή… τον Φιλιππίδη», το CNN Greece αναφέρει: «Στα… σκαριά βρίσκεται θεατρική παράσταση, που πρόκειται να «ανέβει» στις φυλακές Τρίπολης, εκεί που οδηγείται ο κωμικός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, στη θεατρική παράσταση, που ετοιμάζεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων πολιτιστικών δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης- επιμόρφωσης για τους κρατούμενους, πρόκειται να συμμετάσχει και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης».

Πέραν της εξαιρετικά ειρωνικής συγκυρίας της ταυτόχρονης δημοσίευσης των δύο άρθρων πάντως, θα πρέπει να τονιστεί ότι οι πολιτιστικές δράσεις εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων παίζουν καθοριστικό ρόλο για την ομαλότητα της καθημερινότητας των κρατουμένων και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τεθούν υπό αίρεση τα δικαιώματα των κρατουμένων συνολικά.

Σεισμός στην Τουρκία: Κατέρρεαν σαν χάρτινοι πύργοι τεράστια κτήρια – Τρομακτικά video και εικόνες

Σεισμός στην Τουρκία: Κατέρρεαν σαν χάρτινοι πύργοι τεράστια κτήρια – Τρομακτικά video και εικόνες

Σύμφωνα με το «CNN Turk», ο σεισμός ήταν ο δεύτερος ισχυρότερος που έχει καταγραφεί στην…

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Προσπαθούν να απεγκλωβίσουν 30 άτομα από ξενώνα στην Αιγιαλεία

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Προσπαθούν να απεγκλωβίσουν 30 άτομα από ξενώνα στην Αιγιαλεία

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, που έφερε η κακοκαιρία Μπάρμπαρα, ήταν αδύνατη η κυκλοφορία των ΙΧ…

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πώς θα κινηθεί τα επόμενα 24ωρα – Μέχρι και 60 εκατοστά χιόνι στην Αττική

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πώς θα κινηθεί τα επόμενα 24ωρα – Μέχρι και 60 εκατοστά χιόνι στην Αττική

Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας - Όλα τα νεότερα για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα