Όταν η ΝΔ μέσω της Ομάδας Αλήθειας κατακεραύνωνε τις «σκέψεις» του ΣΥΡΙΖΑ για επιτάξεις

Το 2017 ο Γιάννης Μουζάλας είχε απλά σκεφτεί την επίταξη ως λύση και εναντίον του στήθηκε μια ολόκληρη φάμπρικα λάσπης. Πολύ αιχμηρό το προπαγανδιστικό «παραμάγαζο» της ΝΔ ως...αντιπολίτευση.

truthteam posters

Το προσφυγικό υπάρχει και διαιωνίζεται σαν κρίσιμο πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια. Παρόλο που η κυβέρνηση της ΝΔ το ανακάλυψε πριν ένα μήνα.

Το μεγάλο αγκάθι όμως για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι πως σχεδόν πάντα τα πεπραγμένα του κόμματος του ως αντιπολίτευση, συγκρούονται με τα πεπραγμένα και της επιλογές του ως κυβέρνηση.

Το 2017 ο Γιάννης Μουζάλας, ως επικεφαλής του υπουργείου Μετανάστευσης στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να αρθρώσει σαν πρόταση για τη διαχείριση του προσφυγικού, την αξιοποίηση και επίταξη ξενοδοχείων στη Λέσβο ώστε να φιλοξενηθούν πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ από θαύμα γλύτωσε την πυρά εκείνη την περίοδο. Μια απίστευτη εκστρατεία λάσπης και δολοφονίας χαρακτήρα στήθηκε εναντίον του, στην οποία και προφανώς ηγούνταν η περιβόητη «Ομάδα Αλήθειας». 

Μέχρι και video έφτιαξαν για να επισημάνουν τον «κομμουνιστικό κίνδυνο» απαλλοτρίωσης σπιτιών:

Αυτά βέβαια το 2017…

Το 2020, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιστρατεύει Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για να προχωρήσει σε επιτάξεις.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας δήλωσε με καμάρι ότι «η κυβέρνηση προχωρά σήμερα στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την επίταξη για λόγους δημοσίου συμφέροντος, απαραίτητων ακινήτων και εκτάσεων για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης», ενώ την ίδια ώρα η πάντα μάχιμη «Ομάδα Αλήθειας» έψαχνε τρύπα να κρυφτεί

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.