«Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, το λόγο έχουν οι εξυπνακισμοί»

Σε απάντηση του σχολίου του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλ. Χαρίτσης 

Χαριτσης

«Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, το λόγο έχουν οι εξυπνακισμοί. Λογικό. Πώς να εξηγήσει άλλωστε η ΝΔ την μικροπολιτική υποκρισία της στην οικονομία, το προσφυγικό και το Μακεδονικό!».

Το σχόλιο του εκπροσώπου τύπου ήρθε σε απάντηση του σχολίου του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας είχε επιδοθεί σε λογοπαίγνια για το “χωρίς πρόγραμμα” του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια. Με κατηγορίες περί “ψεμάτων” επχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την κυβίστηση της Ν.Δ. στο Μακεδονικό.

Ο κ. Πέτσας στο σχόλιο του μεταξύ άλλων ανέφερε:  ¨”Έπεισε όλους τους Έλληνες ότι δεν έχει ιδέα από το πως δουλεύει η οικονομία και το πλήγμα που της προκάλεσε με κύριο θύμα του τη μεσαία τάξη.  Απέδειξε ότι δεν μπορεί να ωριμάσει. Απέδειξε κυρίως ότι δεν διδάχθηκε τίποτα από την ετυμηγορία των Ελλήνων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου», σημειώνει ο κ. Πέτσας, που προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος. Η Ελλάδα όμως δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Κοιτάζουμε μπροστά, όλοι μαζί, για να λύσουμε τα προβλήματα που συσσώρευσε η προηγούμενη κυβέρνηση και να βγάλουμε από τις πλάτες των πολιτών τα βάρη που τους φόρτωσε. Με επενδύσεις, πολλές και καλύτερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους. Ο κ. Τσίπρας λέει “είμαστε εδώ”. Οι Έλληνες όμως είναι ήδη αλλού».

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» (video)

Ρομπότ

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» (video)

«Είμαι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι είναι», ανέφερε το Ρομπότ…

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας για χιλιάδες δικογραφίες που έκαναν… φτερά στην Κέρκυρα

δικαστηριο 3

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας για χιλιάδες δικογραφίες που έκαναν… φτερά στην Κέρκυρα

1.000 περίπου δικογραφίες έτοιμες για κάψιμο είχαν βρεθεί στην αποθήκη φίλης της, ενώ άλλες στο…