«Όσο ο πρωθυπουργός μιλάει... εγώ τρώω»

Κάπως έτσι μπορεί να σκεφτόταν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ορμώμενος από τις παλιές εκπομπές του, στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αμερική με τον φωτογραφικό φακό να τον αποθανατίζει να είναι σε θέση μάχης .... με το γεύμα του.

NewsRoom 09/01/2020 | 22:52

Ο 'Αδωνης Γεωργιάδης, στον απόηχο της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αμερική αρκέστηκε να πει ότι « Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας η συνάντηση με τον Τραμπ και το  ενδιαφέρον του για επενδύσεις»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων που συνόδευσε τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στην Αμερική, σε ένα μίνι απολογισμό της συνάντησης με τον Αμερικανό πρόεδρο, ανέφερε ότι «όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι για τον Μητσοτάκη, και για αυτά που κέρδισε η Ελλάδα από την συνάντηση αυτή.Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις επενδύσεις στην Ελλάδα. Έδωσε εντολή στον ομόλογό μου, κ. Γουίλμπουρ Ρος και κατά τη συνάντησή μας συμφωνήθηκε να υπάρξει μηχανισμός παρακολούθησης της πορείας κάθε αμερικανικής επένδυσης στη χώρα μας, ιδιαίτερα στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων και των στρατηγικών επενδύσεων». 

Μάλιστα ο Άδωνης για να πείσει ότι πλέον έρχονται ημέρες ανάπτυξης και επενδύσεων στην χώρα, και θα τρώμε με ''χρυσά κουτάλια'',  σε ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την συνάντηση με τον Αμερικάνο πρόεδρο, ο φωτογραφικός φακός τον πιάνει να τρώει με λαιμαργία... που δεν έδωσε καν βάση στο τι έλεγε ο πρωθυπουργός.

Θέλουμε να ξέρουμε αν έχουν την ίδια άποψη με εκείνον,  και όλοι εκείνοι οι άνθρωποι- που θα είδαν την συγκεκριμένη φωτογραφία- που ανάφερε ο Άδωνης Γεωργιάδη ότι μπορούν να επιβιώνουν αξιοπρεπώς με 200€, και  για αυτό έκοψε το μέρισμα και την 13η συνταξη...