Το Όσκαρ του ψεύτη

Χωρίς αυτό το μαξιλάρι των βαρόνων δεν θα τολμούσε ακόμα κι ο Πινόκιο της πολιτικής να διαστρέφει την αλήθεια σε βαθμό κακουργήματος

5e08470e825e632e6c2f6992

Δεν ντρέπεται να λέει τόσα και τέτοια ψέματα; Όχι, δεν ντρέπεται. Μάλιστα μπορεί και να χαμογελάει αυτάρεσκα όταν αραδιάζει σημεία και τέρατα και οι χαχόλοι από κάτω τον χειροκροτούν μανιωδώς. Είτε ξεφουρνίζει πως για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που κατάργησε ακόμα και την προστασία της πρώτης κατοικίας, είτε ότι η Δεξιά του Τσολάκογλου διέπραξε αντίσταση -Χι, Τάγματα Ασφαλείας, τσολιάδες, μπουραντάδες, με κουκούλα ή γερμανική στολή-, είτε ακόμα ότι είναι ο Τσόρτσιλ του πολέμου κατά της πανδημίας. Σάμπως πληρωμένα τα έχει; Λέει λοιπόν ό,τι του κατέβει για την οικονομία, την κοινωνία, τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και για την Ιστορία, και τρέχα εσύ να αποδείξεις ότι η χώρα και η αλήθεια έχουν πέσει στα χέρια του Πινόκιο.

Προχθές, όμως, στη Βουλή ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του όταν αναφώνησε ότι είναι δικό του ακόμα και το “μαξιλάρι”! Το “μαξιλάρι”, ο αθεόφοβος, που παριστάνει και τον καλό χριστιανό και οικογενειάρχη. Τα 37 δισεκατομμύρια που του άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση. Που τα πληρώσαμε όλοι με ιδρώτα και θυσίες και πληρώθηκαν εκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ πανάκριβα, αφού αρνήθηκε να τα μοιράσει για να εξαγοράσει συμπάθειες και ψήφους, όπως έκανε και κάνει ο ίδιος και το κόμμα του. Το “μαξιλάρι”, που του δίνει τώρα τη δυνατότητα να κοκορεύεται επάνω στον εξώστη και να μιλάει στο πόπολο σαν τον ναυαγοσώστη. Και βεβαίως να χρηματοδοτεί δουλειές, δουλίτσες, απευθείας αναθέσεις, απεντομώσεις και αναγομώσεις, αντί να αιμοδοτεί μ’ αυτό την πραγματική οικονομία και την εργασία.

Να χρυσώνει επίσης παντοιοτρόπως τα μεγάλα και μικρομέγαλα ΜΜΕ, που σε ανταπόδοση κρύβουν τα ψέματα, καλλωπίζουν την πανάσχημη φάτσα της πολιτικής του, ανυμνούν τη μετριότητα και την ιδεοληψία του, πουλάνε τα φύκια του για μεταξωτές κορδέλες. Χωρίς αυτό το μαξιλάρι των βαρόνων δεν θα τολμούσε ακόμα κι ο Πινόκιο της πολιτικής να διαστρέφει την αλήθεια σε βαθμό κακουργήματος. Να οικειοποιείται τον κόπο και την πολιτική άλλων. Να διαβάλλει ανενδοίαστα πρόσωπα και κόμματα. Να εμφανίζει το μαύρο άσπρο. Βέβαιος ότι το ψέμα του θα διαδοθεί ως μοναδική αλήθεια από κάθε πετσωμένο τηλεοπτικό δέκτη. Και κάθε πολύχρωμο παπαγάλο. Αξίζει λοιπόν το Όσκαρ του ψεύτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δοξάστε τον!

Πηγή:Aυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για όλα λίγη ώρα πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου στη…

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Τι ισχύει για την 25η Μαρτίου (video)

pexels vung nguyen 17260100

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Τι ισχύει για την 25η Μαρτίου (video)

Φαίνεται πως ο καιρός μας έκανε τη χάρη στο ένα απ' τα δυο συνεχόμενα τριήμερα

Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για τα ομόφυλα… βγάλε έναν επιστήμονα» (video)

Τσαλίκης Οικονομόπουλο

Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για τα ομόφυλα… βγάλε έναν επιστήμονα» (video)

Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε ένα μικρό ξέσπασμα όταν μίλησε για τον Νίκο Οικονομόπουλο και τα…