Newsroom

Newsroom

ΟΣΕ: Ντοκουμέντο με τους δράστες της δολιοφθοράς στον σταθμό Αχαρνών (video)

Τους δράστες της δολιοφθοράς, στο Σταθμό Αχαρνών, στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, αναζητούν οι Αρχές, ενώ ο ΟΣΕ έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

οσε

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών για περιστατικό πρόκλησης φθορών και κλοπής καλωδίων σε φρεάτια του σιδηροδρομικού δικτύου στις Αχαρνές.

Ειδοποιήθηκε η ανάδοχος εταιρεία για την έρευνα και αποκατάσταση της βλάβης. Από την επιτόπια έρευνα προέκυψε ότι άγνωστοι δράστες στην 22η χιλιομετρική θέση, στην είσοδο του σταθμού ηλεκτροκίνησης, περίπου 1.300 μέτρα από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Αχαρνών, άγνωστοι δράστες παραβίασαν φρεάτιο φορέα καλωδίων από την γραμμή της πλευράς καθόδου και έκοψαν και αφαίρεσαν τμήμα αυτών των καλωδίων.

Αντίστοιχα, παραβίασαν φρεάτιο φορέα καλωδίων της γραμμής ανόδου και με άγνωστο τρόπο προκάλεσαν πυρκαγιά, με αποτέλεσμα την καταστροφή των καλωδίων.

Την ίδια στιγμή, ο ΑΝΤ1 φέρνει στο φως ντοκουμέντο από τους δράστες της δολιοφθοράς λίγο πριν καταστραφούν οι κάμερες στον σιδηροδρομικό σταθμό των Αχαρνών.

Στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνονται οι τρεις δράστες να μεταφέρουν ένα απορριμματοφόρο. Λίγη ώρα αργότερα ένας εκ των δραστών ανεβαίνει πάνω στο απορριμματοφόρο, προκειμένου να σπάσει την κάμερα.

Η κάμερα έσπασε δύο μέρες πριν τη δολιοφθορά με τους αστυνομικούς να τους ψάχνουν για να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, από το απόγευμα της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 19:30 μέχρι και για τουλάχιστον δύο μέρες ακόμη τα τρένα θα κυκλοφορούν από το Μενίδι έως την Τιθορέα «τυφλά». Δηλαδή, θα γίνεται με τον παλιό τρόπο, θα υπάρχει δηλαδή η τηλεπικοινωνία με τα τρένα αλλά δεν θα υπάρχει οπτική επικοινωνία γιατί δεν λειτουργεί η τηλεδιοίκηση.

 

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…