Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση – Μετρημένες οι δηλώσεις των υπουργών

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Κοινός παρονομαστής όλων των δηλώσεων των μελών του υπουργικού συμβουλίου κατά την προσέλευσή τους στο Προεδρικό ήταν ότι πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η δουλειά.

nea kivernisi

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Κοινός παρονομαστής όλων των δηλώσεων των μελών του υπουργικού συμβουλίου κατά την προσέλευσή τους στο Προεδρικό ήταν ότι πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η δουλειά.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης τόνισε πως “Στόχος μας να υλοποιήσουμε τη συμφωνία με τρόπο δίκαιο, ανάκαμψη και ανασυγκρότηση της οικονομίας και τα αριστερά αποτυπώματα που θέλουμε να αφήσουμε όταν κάποτε φύγουμε”. Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δήλωσε πως “Με την ορκωμοσία ξεκινάμε δουλειά” και ότι είναι αισιόδοξος ότι “θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Δουλειά για να φροντίσουμε τη χώρα και τον λαό μας”. 

Η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι “είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά”

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είπε ότι “Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού και του ελληνικού λαού για δικαιοσύνη ανεξάρτητη”. «Οφείλουμε να βάλουμε όλοι πλάτη στην περίοδο αυτή της κρίσης. Είναι γνωστό ότι δεν έχουμε καθόλου χρόνο» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. 

Χαρούμενος για την εκ νέου συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. «Είμαστε αισιόδοξοι θα δουλέψουμε σκληρά» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης. Νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ γοργά, είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Προτεραιότητά μας είναι η έξοδος από την κρίση, τα αντίμετρα και η πάταξη της διαφθοράς, είπε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ. Ο κ. Κουίκ έκανε ειδική αναφορά στην πάταξη της διαφθοράς και τόνισε ότι κανείς δεν θα μείνει στο απυρόβλητο, λαθρέμποροι, φοροφυγάδες, «όλοι θα αναγκαστούν να επιστρέψουν πίσω τα κλεμμένα που είναι πολλά» και ακόμη ότι όλες οι λίστες θα ανοίξουν. 

Απόλυτα συμπαγές, χαρακτήρισε το κυβερνητικό σχήμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

ΦΩΤΟ: (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…