Οριστικό: Αυτά γράφει το φύλλο αγώνα για τη διακοπή στο ντέρμπι της Τούμπας

Στο φως της δημοσιότητας το φύλλο αγώνα για τη διακοπή στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο διαιτητής αναφέρει ακριβώς το λόγο και την αιτία που διεκόπη το ματς.

NewsRoom 12/03/2018 | 13:21

Ο Γιώργος Κομίνης όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο ΣΠΟΡ FM 94,6, έγραψε πως το παιχνίδι διεκόπη λόγω βίαιης εισόδου.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες που ήθελαν η διακοπή του αγώνα να οφείλεται στην άρνηση των παικτών της ΑΕΚ να βγουν στον αγωνιστικό χώρο δεν επιβεβαιώνονται. Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρεται πουθενά ότι οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν να ξαναβγούν στο γήπεδο για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα: Ένταλμα σύλληψης για τον Ιβάν Σαββίδη

Ο Γιώργος Κομίνης αναφέρει επίσης ξεκάθαρα όσα του είπε ο Λούμπος Μίχελ («Τελείωσες σήμερα!»), όπως και όσα του κατήγγειλε ο Μηνάς Λυσσάνδρου πως ο Ιβάν Σαββίδης οπλοφορούσε λέγοντας «... «με όλα όσα έγιναν και τη βίαιη είσοδο Σαββίδη που οπλοφορούσε οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι και με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να παίξουν».

Παράλληλα, ο διαιτητής αναφέρει ότι θα ανακοίνωνε την αλλαγή της απόφασης για το γκολ μέσα στο γήπεδο αλλά εκείνη τη στιγμή έγινε η βίαιη είσοδος Σαββίδη, αφού παραδέχεται ότι νωρίτερα είχε ακυρώσει το τέρμα ως οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης: Με όπλο στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης (εικόνα)