Newsroom

Newsroom

Οριστική ματαίωση για το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ

Το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Καλαμάτα δεν ξεκίνησε ποτέ, ενώ σήμερα που ήταν η τελευταία ημέρα, οι σύνεδροι σταδιακά άρχισαν να αποχωρούν.

PAME 0

Οι κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ συνεχίστηκαν και σήμερα Κυριακή, έξω από το συνεδριακό κέντρο της Καλαμάτας, με ανταλλαγή καταγγελιών για νόθους συνέδρους και προσπάθεια ματαίωσης του συνεδρίου για την εξυπηρέτηση παραταξιακών και κομματικών σκοπιμοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μίλησε ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της ομοσπονδίας οικοδόμων, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «εκ μέρους της ΔΑΣ και των αγωνιστικών συνδικαλιστικών οργανώσεων, εκ μέρους των συνδικάτων που τόσο καιρό δίνουμε την μάχη δίπλα-δίπλα, ενάντια στα αντεργατικά μέτρα, τα μνημόνια, τις περικοπές μισθών και δικαιωμάτων, θέλουμε να χαιρετίσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, αυτόν τον μεγάλο αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για την ζωή και το μέλλον της εργατικής τάξης, για τα δικαιώματα, για να έρθουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες».

Περίπου στις 12:30 το μεσημέρι οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να αποχωρούν, ενώ ο πρόεδρος του σωματείου τηλεπικοινωνιών Αλέκος Περράκης ανέφερε ότι «ο αγώνας συνεχίζεται από αύριο σε όλους τους χώρους δουλειάς».

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την ΔΑΣ, παραδόθηκε εγγράφως στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ αίτημα για άμεση σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου της Συνομοσπονδίας.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…