Newsroom

Newsroom

Θρήνος για την 27χρονη Λιάνα που κηδεύτηκε χθες

Τίτλοι τέλους έπεσαν χθες Τρίτη για την άτυχη 27χρονη Λιάνα Λαζάρου που πριν ένα μήνα, στις 12 Ιουνίου το βράδυ, δέχθηκε έξι θανατηφόρα χτυπήματα με σκεπάρνι στο κεφάλι, από τον 34χρονο σύζυγό της, στην Πέτρα Πρέβεζας.

5965e2d51dc524b9538b4613

Σύμφωνα με το prevezaposto.gr με την παρουσία πλήθους κόσμου έγινε χθες το απόγευμα η κηδεία της στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας και με την απουσία συγγενών του συζύγου της, που δεν παρέστησαν για αν αποφύγουν την δικαιολογημένη αγανάκτηση των συγγενών της 27χρονης.

Οι γονείς της έχουν αναλάβει την ευθύνη του 3χρονου κοριτσιού της ενώ η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες όταν δικαστεί ο συζυγοκτόνος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ή για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αν μετατραπεί το κατηγορητήριο μετά την δυσμενή αυτή εξέλιξη.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η 27χρονη είχε μια βελτίωση και οι γιατροί θεωρούσαν πως θα ξεπεράσει τα προβλήματα από τα χτυπήματα και την μετέφεραν όταν βγήκε από την εντατική του νοσοκομείου Χατζηκώστα όπου νοσηλεύτηκε αρχικά, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί δυστυχώς, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία μολύνθηκε από μικρόβιο του νοσοκομείου (μηνιγγίτιδα) και δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Έτσι, δημιουργείται ένα σοβαρό νομικό ζήτημα το οποίο θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει η υπεράσπιση του συζυγοκτόνου για να αποφύγει πιθανόν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…

Τέμπη: «Μας εξόργισε η κ. Αδειλίνη» – Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento

Καρυστιανού 1

Τέμπη: «Μας εξόργισε η κ. Αδειλίνη» – Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento

Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento στους ισχυρισµούς της εισαγγελέα του Αρειου Πάγου, η…