Οργισμένη ανάρτηση Ρος Ντέιλι: Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτό το άθλιο κατασκεύασμα

Ο Ρος Ντέιλι διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να έχει νοσήσει από κορονοϊό και να βρίσκεται σε καραντίνα. 

NewsRoom 18/08/2020 | 14:15

H καταγγελία του Ross Daly:

Πληροφορήθηκα χθες το βράδυ ότι κάποιοι, που δεν μπορώ να φανταστώ ποιοι είναι, έχουν κυκλοφορήσει μια φήμη ότι τόσο εγώ και η γυναίκα μου η Κέλυ, όσο και δυο συνεργάτες μου από το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος έχουμε μολυνθεί από τον κορονοϊό και ότι βρισκόμαστε σε καραντίνα. Η φήμη λέει ότι τον ιό τον «κουβάλησα» μαζί μου από ένα πρόσφατο ταξίδι στο εξωτερικό, και ότι έτσι εξηγείται το γιατί δεν εμφανίζομαι σε συναυλίες πουθενά.

Δηλώνω ξεκάθαρα και απερίφραστα ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτό το άθλιο κατασκεύασμα. Εκτός του ότι ευτυχώς είμαστε όλοι εντελώς υγιείς, είναι επίσης γεγονός ότι το τελευταίο ταξίδι που έκανα εκτός Κρήτης ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Δεύτερον, και για μένα πιο σημαντικό, είναι το εξής: όλοι εμείς στο Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος, του οποίου είμαι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής, πήραμε την απόφαση ήδη από τον Μάρτη ότι δεν θα πραγματοποιήσουμε απολύτως καμία εκδήλωση με κοινό όσο υπάρχει το πρόβλημα του κορονοϊού που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία έστω και ενός ακροατή μας. Αυτός λοιπόν είναι ο πραγματικός λόγος που τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε και θα παραμείνουμε ακριβοθώρητοι για καιρό ακόμα.