Οργισμένη ανάρτηση Λεγάκη για αστυνομικό: Καταλάβαμε την απειλή αλλά δεν ανακάλεσε, δεν ανακαλεί και δεν θα ανακαλέσει

Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος αστυνομικός για την υπόθεση ομηρίας και βασανισμού στην Ηλιούπολη σε τηλεοπτική εκπομπή

5118212

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της δικηγόρου της γυναίκας που φέρεται να κρατήθηκε όμηρος ενός αστυνομικού σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, από το οποίο κατάφερε να διαφύγει έχοντας υποστεί κακοποίηση.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός μίλησε σε εκπομπή του Star όπου υποστήριξε ότι υπάρχουν βίντεο που αποδεικνύουν ότι ήταν ζευγάρι με τη 19χρονη, αλλά και ότι έχει πληροφορηθεί από έγκυρες πηγές ότι η νεαρή γυναίκα έχει επικοινωνήσει με τη δικηγόρο της και έχει ζητήσει να αλλάξει την κατάθεσή της. «Τα λόγια αυτά δεν είναι δικά της», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, σε ανάρτησή της η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη ξεκαθαρίζει σε έντονο ύφος ότι η κοπέλα «δεν ανακάλεσε, δεν ανακαλεί και δεν θα ανακαλέσει καμία από τις αληθινές κατηγορίες του βασανισμού της».

«Την καταλάβαμε την απειλή, αλλά δεν φοβόμαστε. Το κορίτσι δεν είναι πλέον μόνο του, έχει συνήγορο, έχει φίλους, έχει συντρόφους και συντρόφισσες και προχωράει τη ζωή της με το κεφάλι ψηλά», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Λεγάκη, ενώ συμπληρώνει ότι η 19χρονη «δεν έχει καμία επικοινωνία με τον βορβορώδη κόσμο του σωματέμπορου και προετοιμάζεται για το δικαστήριο».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αντωνίας Λεγάκη:

Έμαθα χθες ότι ο σωματέμπορος αστυνομικός της Ηλιούπολης, “εμφανίστηκε” τηλεφωνικά για άλλη μια φορά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και υποστήριξε ότι δήθεν, “από βάσιμη πηγή γνωρίζει” πως το αιχμάλωτο κορίτσι της Ηλιούπολης επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να ανακαλέσει τη μήνυση εναντίον του, ενώ επανέλαβε πολλές φορές, ότι “έχει πολλά βίντεο”. 
Η εκπομπή που του δίνει συχνά βήμα για να συκοφαντεί το παιδί, Δεν επικοινώνησε μαζί μου ως όφειλε για να επιβεβαιώσω ή διαψεύσω την “πληροφορία”… 
Ξεκαθαρίζω λοιπόν δύο πράγματα: 
1. Την καταλάβαμε την απειλή, αλλά δεν φοβόμαστε. Το κορίτσι δεν είναι πλέον μόνο του, έχει συνήγορο, έχει φίλους, έχει συντρόφους και συντρόφισσες και προχωράει τη ζωή της με το κεφάλι ψηλά.
2. Δεν ανακάλεσε, Δεν ανακαλεί και Δεν θα ανακαλέσει καμία από τις αληθινές κατηγορίες του βασανισμού της.  Δεν έχει καμία επικοινωνία με τον βορβορώδη κόσμο του σωματέμπορου και προετοιμάζεται για το δικαστήριο, όπου θα δώσει τη μάχη και θα την κερδίσει (και θά ‘ναι μέρα μεσημέρι που λέγαμε παλιά).

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…