Οργιάζουν τα σενάρια από Σερβία για την «εκτέλεση» του Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Νέο σενάριο σχετικά με τους δράστες της υπόθεσης Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος δέχθηκε την περασμένη Τρίτη (07/01) πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

4999955

Το βράδυ της Τρίτης (07/01) κι ενώ ήταν έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είδε έναν άγνωστο άνδρα μέσα από ένα Smart να τον πυροβολεί. Ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού γλίτωσε από… θαύμα, με τον δράστη να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγη ώρα αργότερα το όχημα, βρέθηκε καμένο σε περιοχή κοντά στο σπίτι του Σέρβου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, η υπόθεση πέρασε στα χέρια της αστυνομίας που αναζητά τους δράστες αλλά και τα αίτια της επίθεσης κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για προσπάθεια να σταλεί μήνυμα στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς από τους δράστες, θεωρώντας πως δεν τον ήθελαν νεκρό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το περιστατικό είναι σοκαριστικό και αναζητούνται τα αίτια. Μια ιστοσελίδα από τη Σερβία, έχει ήδη φέρει στο φως κάποια σενάρια για το τι οδήγησε τους δράστες στο να πυροβολήσουν κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του. Η ιστοσελίδα «Alo.rs» αναφέρεται σε πληροφορίες, από πηγές που προέρχονται από το περιβάλλον του παίκτη. Ένα από τα πιθανά κίνητρα των δραστών είναι οι οικονομικές/επαγγελματικές διαφορές. Το δεύτερο σενάριο, όμως, εμπλέκει και την κόρη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και μια περιπέτεια που είχε στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η κόρη του Ντάρκο, Στέλλα, είχε εμπλακεί σε ένα τροχαίο ατύχημα το 2017. Μάλιστα μετά από εξετάσεις στο αίμα της βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ μεγαλύτερη του επιτρεπόμενου. Η γυναίκα που επέβαινε στο άλλο όχημα είχε σοβαρό τραυματισμό και χρειάστηκε μήνες και μεγάλα ποσά για να επανέλθει. Στη Σερβία δεν αποκλείουν αυτό το περιστατικό από το παρελθόν να έχει σύνδεση με τους πυροβολισμούς κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Η ίδια ιστοσελίδα, μερικά 24ωρα αργότερα έφερε στο φως και νέο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η αιτία για την επίθεση πιθανότατα να «κρύβεται» στην εμπλοκή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς με την υπόθεση των «Panama Papers» στην οποία είχε εμφανιστεί το όνομά του πριν από μερικά χρόνια.

Εκτός από αυτές τις δυο εκδοχές, όμως, υπάρχει και μια ακόμα που μάλιστα… αποκαλύπτει και την ταυτότητα των δραστών. Ιστοσελίδα στη Σερβία αναφέρει πως ούτε το παρελθόν της κόρης του, ούτε και η εμπλοκή του στην υπόθεση των «Panama Papers» είναι τα αίτια για τους πυροβολισμούς που δέχθηκε. Η «sport.blic.rs», το πάει ένα… βήμα παραπέρα και σε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο αναλύει αρκετά δεδομένα γύρω από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς την τελευταία τριετία, και αποκαλύπτει ποιοι μπορεί να είναι οι δράστες! 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η«sport.blic.rs»  την υπόθεση του Κοβάσεβιτς έχει αναλάβει το τμήμα εκβιασμών της αστυνομίας, παρότι ο ίδιος δήλωσε πως δεν έχει εχθρούς και ανοικτές αντιπαλότητες…Όπως υποστηρίζει το σέρβικο δημοσίευμα, οι αρχές έχουν καταλήξει σε δυο συμπεράσματα. Είτε ο Κοβάσεβιτς χρωστούσε χρήματα και προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν, είτε του χρωστούσαν και ήθελαν να τον… βγάλουν από τη μέση αλλά απέτυχαν.

Το νέο στοιχείο που αναφέρουν οι συμπατριώτες του Κοβάσεβιτς, αναφέρει πως η επίθεση μπορεί να είχε… σχεδιαστεί από τη Σερβία! Μάλιστα, φέρνουν στο φως περιστατικό από τον Μάρτιο του 2019 όταν ο Κοβάσεβιτς είχε βρεθεί αιμόφυρτος σε δρόμο του Βελιγραδίου, μετά από επίθεση χούλιγκανς!

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως το όλο σχέδιο της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, είχε οργανωθεί από την πατρίδα τους και είχε να κάνει με τον άσχημο τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας μετά τη βαριά ήττα από την Ουκρανία!

Συναγερμός στη Λειβαδιά: Τρένο του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε λόγω φωτιάς κοντά στις γραμμές

ose treno

Συναγερμός στη Λειβαδιά: Τρένο του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε λόγω φωτιάς κοντά στις γραμμές

Το τρένο με εντολή του ΟΣΕ και της Πυροσβεστική παραμένει στο σημείο

Τέμπη: Συγγενείς καλούν τον Καραμανλή σε συνάντηση – «Έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε»

5820786

Τέμπη: Συγγενείς καλούν τον Καραμανλή σε συνάντηση – «Έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε»

«Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τους νομικούς σας. Εμείς δεν θα τους έχουμε», λένε…

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

THE WILDEST LANDING EVER at Madeira Airport 0 54 screenshot

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

Κόβουν την ανάσα τα πλάνα του αεροσκάφους που προσπαθεί να προσγειωθεί στη Μαδέρα

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

Οικονομακου

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

«Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου», τόνισε η Αθηνά…