Οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ – Διαμαρτυρία στα γραφεία της ΝΔ

Λίγες ώρες μετά την εισήγηση της ΕΕΑ η οργή των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά ξεχειλίζει.

paok 6

Πρώτη αντίδραση ήταν να συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Μιχαήλ Καλλού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

«Η φούσκα που έστησε ο Αυγενάκης  με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο» 

Λίγο μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας της Ξάνθης ο  ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση που έκανε  ευθεία επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη. Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» χαρακτήρισε τον υφυπουργό Αθλητισμού επίορκο και επικίνδυνο, ζητώντας από τον πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε φούσκα κατά του ΠΑΟΚ που κατασκεύασαν οι Λευτέρης Αυγενάκης και Βαγγέλης Μαρινάκης και σύντομα θα… σκάσει στο δικό τους πρόσωπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην εισήγηση της ΕΕΑ μέσω paokfc.gr.

Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

(Με πληροφορίες  thestival.gr)

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…