Οργή συγγενή θύματος των Τεμπών για την εκπομπή του Θεοδωράκη με τον Μητσοτάκη

Στην σκιά της τραγωδίας των Τεμπών

maxresdefault 2

Εξαιρετικά αρνητικές έως και οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τρέιλερ της εκπομπής «πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που υποτίθεται ότι ασχολείται με τις ευθύνες των πολιτικών για τα Τέμπη, αλλά παραπέμπει μάλλον σε «αγιογραφία» Μητσοτάκη. Ειδικότερα, στο επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών» αυτής της εβδομάδας, ο Σταύρος Θεοδωράκης υποδέχεται τον πρωθυπουργό, σε μια εκπομπή για την τραγωδία των Τεμπών, και όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος στο Twitter «νέοι που ήταν στο τρένο και έζησαν τον εφιάλτη στα #Τέμπη, απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον Πρωθυπουργό».

Το τρέιλερ εξόργησε   συγγενή ενός εκ των ανθρώπων που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη, και με οργισμένη ανάρτηση του ασκεί την κριτική του για την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας:

«Και τα ερωτήματα νέων σαν τον αδερφό μου το Βάιο που ήταν στο τρένο και σκοτώθηκαν στον εφιάλτη στα Τεμπη?. Δεν μπορούν να τα θέσουν “ζωντανά”, αλλά τα έχουν καταθέσει σε μέρη όπως το 1ο Νεκροταφείο Καρδίτσας. Δεν πειράζει, θα ρωτήσουμε εμείς για το Βάιο, όταν και όπως πρέπει», καταλήγει ο Βαγγέλης Βλάχος στην ανάρτησή του.

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε τον γιο του με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Πάτρα

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε τον γιο του με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως για όλα ευθύνεται η νύφη του που διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει…