Οργή στο twitter με ανάρτηση-φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. για την Ημέρα του Πατέρα

Ουδείς από τους υπεύθυνους σκέφτηκε πόσο αντιαισθητικό και αντιπαιδαγωγικό είναι το μήνυμα που φέρει η εικόνα ενός παιδιού με στολή που παραπέμπει σε…"ρόμποκοπ".

NewsRoom 20/06/2022 | 16:01

Η πρόθεση της Ελληνικής Αστυνομίας να τιμήσει την Ημέρα του Πατέρα με ανάρτηση στα social media εξελίχθηκε σε μεγάλο επικοινωνιακό φιάσκο - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην ανάρτηση φωτογραφίας όπου εικονίζεται ένας αστυνομικός με πλήρη εξάρτυση να χαιρετά ένα μικρό παιδί το οποίο επίσης φέρει πλήρη εξάρτυση (στολή, κράνος κτλ) σαν να υπηρετεί και το ίδιο στην ΕΛΑΣ. Την φωτογραφία μάλιστα, συνόδευσαν με απόσπασμα από ΤΟ 'Εκρεμμές του Φουκώ"... το λογοτεχνικό αριστούργημα του Ουμπέρτο Έκο. 

«Πιστεύω ότι αυτό που γινόμαστε εξαρτάται από το τι μας διδάσκουν οι πατεράδες μας σε παράξενες στιγμές, όταν δεν προσπαθούν να μας διδάξουν. Διαμορφωνόμαστε μέσα από μικρά απομεινάρια σοφίας», γράφει το απόσπασμα με τις παραπομπές από το γνωστό έργο του Ουμπέρτο Έκο.

Μάλλον, ουδείς από τους υπεύθυνους σκέφτηκε πόσο αντιαισθητικό και αντιπαιδαγωγικό είναι το μήνυμα που φέρει η εικόνα ενός παιδιού με στολή που παραπέμπει σε…"ρόμποκοπ".

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών...

Δείτε τη συνέβη στο Twitter με αφορμή την ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ.