Οργή στην Ηλεία από την απόπειρα δολοφονίας 18 κουταβιών (video)

Οργή προκαλεί η εικόνα των 18 νεογέννητων κουταβιών σε γκρεμό της Ανδρίτσαινας, τα οποία άγνωστος έδεσε σε τσουβάλια και τα πέταξε με σκοπό να τα σκοτώσει. Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδρίτσαινας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη.

σκυλια

Ευτυχώς τα κουτάβια, βρέθηκαν και περισυνελέγησαν  σώα από μέλη του φιλοζωικού συλλόγου «Νοιάζομαι Φιλοζωική Κρεστένων».

Ο σύλλογος σε ανάρτηση του στο fb έδειξε το βίντεο της διάσωσης των 18 κουταβιών και έγραψε τα εξής: Μας ειδοποίησε η κ. Βασιλική Σαμουρίδη πως της είπε κάτοικος του χωριού Δ.Γ ότι είδε ένα αγροτικό ασημί αλλά δεν είδε πινακίδες να πετάει 3 τσουβάλια σε ρέμα της Ανδρίτσαινας. Πλησίασε ο κάτοικος που είδε το αμάξι στο σημείο και άκουσε από το βάθος να κλαίνε κουτάβια. Μετά από συνεννόηση με το Α.Τ Ανδρίτσαινας φτάσαμε με συνοδεία δική τους στο σημείο που μας υπέδειξαν οι άνθρωποι εκεί.

Με κίνδυνο μεγάλο ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας με τον κ. Διονύση κατέβηκαν στο ρέμα όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο την ώρα της διάσωσης. Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστου και η υπόθεση δεν μένει εδώ. Είναι 18 κουτάβια λίγων ήμερων που δεν μπορούν να φάνε μόνα τους και το ένα είναι χτυπημένο και δε ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Αύριο θα μεταφερθούν στον κτηνίατρο.