Οργή Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη... ζητά καταστολή της σημερινής πορείας

Ο Άρης Πορτοσάλτε και η...«τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση»

NewsRoom 10/02/2021 | 11:27

Έξω φρενών ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε με την κυβέρνηση και προσωπικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις ανακοινώσεις για το νέο lockdown.

O δημοσιογράφος μάλιστα με μια «εκρηκτική» ανάρτηση απευθύνεται στην κυβέρνηση ως γνήσιος εκφραστής και εκπρόσωπος των αγανακτισμένων δεξιών ψηφοφόρων θέτοντας ένα απλό δίλημμα.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταστείλει και να στοχοποιήσει τις σημερινές κινητοποιήσεις κατά του νόμου Κεραμέως γιατί διαφορετικά η φουσκωμένη οργή των υποστηρικτών του Μητσοτάκη θα γίνει «τσουνάμι» και θα παρασύρει την κυβέρνηση.

Όπως τονίζει όλο νόημα εξάλλου ο Α. Πορτοσάλτε αυτή είναι η...«τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση».

«Οργισμένοι υποστηρικτές ΝΔ-ψηφοφόροι Μητσοτάκη από τις ανακοινώσεις. Έχουν την άποψη ότι ΔΕΝ εφαρμόστηκαν αυστηρά τα μέτρα, ώστε να μην οδηγηθούμε στο έσχατο κλείσιμο.

Την Τετάρτη 10/2 προγραμματίζεται ένα ακόμη συλλαλητήριο για τα ΑΕΙ. Δίνουν τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση..» αναφέρει αναλυτικά ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του στο twitter.

Μένει να φανεί αν η κυβέρνηση θα ακολουθήσει τις οδηγίες του Πορτοσάλτε ή αν θα σεβαστεί την απόφαση των μαθητών, των φοιτητών και των εκπαιδευτικών να αγωνιστούν για ένα καλύτερο πανεπιστήμιο.