Οργή Πολάκη κατά Παπαευαγγέλλου: «Σε ποιο αξιακό κώδικα, πέραν των ΝΑΖΙ, υπάρχει αυτή η αντίληψη;»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη στην εξοργιστική δήλωση της καθηγήτριας Βάνας Παπαευαγγέλου στη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης, όπου προκειμένου να δικαιολογήσει τη διασωλήνωση και τελικά το θάνατο ασθενών με κορονοϊό εκτός ΜΕΘ, είπε «προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους»

NewsRoom 26/03/2021 | 23:17

Σε μία κυνικότατη δήλωσή της, η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου, μέσω της επίσημης ενημέρωσης στην ΕΡΤ, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν θάνατοι ασθενών εκτός ΜΕΘ, κάνοντας λόγο για ποσοστό 20% το οποίο νωρίτερα, χαρακτήρισε ως… πάρα πολύ μικρό! Με τη λογική αυτή, σε ένα μέσο όρο πενήντα νεκρών την ημέρα, οι δέκα εξ αυτών δεν έχουν φτάσει σε ΜΕΘ. «Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη που ανέφερε ότι η δήλωση αυτή είναι εγκληματική, φρικιαστική, ναζιστική και είναι ομολογία εγκλήματος, ενώ κάλεσε την Β. Παπαευαγγέλλου να παραιτηθεί και από την Επιτροπή του υπουργείου Υγείας και από τη θέση της ως Καθηγήτρια γιατί «δεν σας αξίζει ούτε η θέση ούτε ο τίτλος».

η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «άστοχη» η δήλωση!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ,ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!! (Τόσο καιρό ρώταγα πόσοι πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ και δυστυχώς είναι παραπάνω από αυτό που λες)

Κυρία Παπαευαγγέλου! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.Δεν σας αξίζει ούτε η θέση ούτε ο τίτλος !

Από που και ως που είναι ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΟ να πεθαίνει ο 1 στους 5 ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ;;;;;;

Σε ποιο βιβλίο Ιατρικης είναι αυτό γραμμένο;

Σε ποιο αξιακό κώδικα ,πέραν των ΝΑΖΙ ,υπάρχει αυτή η αντίληψη;;;

Όταν ο «επιστήμονας» προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανυπαρξία προετοιμασίας του ΕΣΥ από την κυβέρνηση Μητσοτακη,ΤΕΛΙΚΑ κατεβαίνει όλα τα σκαλοπάτια του επιστημονικού εξευτελισμού και βασικά της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!!!

ΥΓ 1:Δεν μπορώ να διανοηθώ να ήμασταν εμείς κυβέρνηση και να έκανε τέτοια δήλωση μέλος επιτροπής που θα είχαμε ορίσει!!!!ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ….

ΥΓ2:Ένας προβεβλημένος από την επιτροπή που έψελνε στις εκκλησιές ,έχει να πει τίποτα η συμφωνει;;;;