Οργή Κουρέτα με Μητσοτάκη: «Ωραία ατμόσφαιρα είστε εκεί στην Αθήνα»

«Εγώ που είμαι περιφερειάρχης Θεσσαλίας δεν προσκλήθηκα. Μάλλον περίσσευε ο περιφερειάρχης ε;»

kouretas

Χθες το βράδυ 10/11 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών,προς τιμήν των δωρητών του Σχεδίου Δράσης ΕΕΕ για την αποκατάσταση των περιοχών της Θεσσαλίας που καταστράφηκαν από την φονική κακοκαιρία Daniel. Σημειώνεται πως παρευρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός τόνισε πως «δεν έχουν κλείσει ακόμα οι πληγές της Θεσσαλίας», έχουν σημειωθεί σημαντικές πρόοδοι στα έργα αποκατάστασης, προσθέτοντας πως «ο Daniel θα στοιχίσει στην ελληνική πολιτεία πάνω από 3 δισ. ευρώ».

Το παράδοξο στην συγκεκριμένη εκδήλωση είναι πως παρότι αφορούσε την περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν προσκλήθηκε ποτέ ο νυν περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, όπως ενημέρωσε με ανάρτηση του στα social media σε αρκετά οξύ ύφος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Κουρέτα

«Απόψε είδα πριν λίγο ότι έγινε μια εκδήλωση των Ελλήνων εφοπλιστών για την περιφέρεια Θεσσαλίας. Και μίλησε και ο πρωθυπουργός ευχαριστώντας εκ μέρους της περιφέρειας Θεσσαλίας την ένωση εφοπλιστών που βοηθάει την Θεσσαλία. Εγώ που είμαι περιφερειάρχης Θεσσαλίας δεν προσκλήθηκα. Μάλλον περίσσευε ο περιφερειάρχης ε; Τι ωραία ατμόσφαιρα είστε εκεί κάτω στην Αθήνα .
Σας ευχαριστούμε πολύ αλλά την άποψη μας δεν την έχετε . Θα την έχετε σύντομα όμως.»

Το να μην προσκληθεί στην εκδήλωση ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για ολόκληρη την περιφέρεια Θεσσαλίας, και αυτή τη στιγμή υλοποιεί το σχέδιο ανοικοδόμησης είναι τραγικό. Δυστυχώς η αιτία φαίνεται να είναι το γεγονός πως δεν αποτελεί ο εκλεκτός της κυβέρνησης, όπως θα ήταν ο κ. Αγοράστός αλλά ένας άνθρωπος που προέρχεται από το αντίπαλο «μπλοκ» δυνάμεων, που έχει ασκήσει έντονη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του.

Διαβάστε επίσης:

Τι ισχύει για τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Έτσι πρέπει να αποκαλούμε την Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η απάντηση του Μπαμπινιώτη

Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα από σήμερα – Μέχρι πότε διαρκούν οι εργασίες

Λέσβος: «Πνίγηκαν» από την κακοκαιρία Καλλονή και Σκάλα – Κλειστά σχολεία στη Δυτική Λέσβο

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Axios: Εξετάζεται χερσαία εισβολή ΗΠΑ-Ισραήλ για τα πυρηνικά αποθέματα του Ιράν

trump 3

Axios: Εξετάζεται χερσαία εισβολή ΗΠΑ-Ισραήλ για τα πυρηνικά αποθέματα του Ιράν

Ουάσιγκτον και Τελ Αβίβ εξετάζουν την αποστολή ειδικών δυνάμεων για την κατάσχεση του εμπλουτισμένου ουρανίου

Οι Προτάσεις μας

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

karcilakj

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

Η παρουσία ξένων συνεργείων γίνεται όλο και λιγότερο ανεκτή από ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια…

Σχετικά με ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Η στρατιωτική συνδρομή στη Βουλγαρία αποδομεί το αφήγημα περί «προστασίας του ελληνισμού»

kke

ΚΚΕ: Η στρατιωτική συνδρομή στη Βουλγαρία αποδομεί το αφήγημα περί «προστασίας του ελληνισμού»

Το Κομμουνιστικό Κόμμα καταγγέλλει ελληνική εμπλοκή και προειδοποιεί για τον κίνδυνο γενικευμένης ανάφλεξης

Ελληνικό στρατιωτικό αεροσκάφος στον Λίβανο – Καμία απάντηση από το Υπουργείο

maxitiko

Ελληνικό στρατιωτικό αεροσκάφος στον Λίβανο – Καμία απάντηση από το Υπουργείο

Σύμφωνα με το Λιβανέζικο μέσο «MTV» ελληνικό στρατιωτικό αεροσκάφος μετέβη στην αεροπορική στρατιωτική βάση στο…

Επιστολή Κουτσούμπα σε Μενδώνη για τις φωτογραφίες της Καισαριανής: «Ζητάμε να μας παραχωρηθεί ψηφιακό αντίγραφο»

6757097

Επιστολή Κουτσούμπα σε Μενδώνη για τις φωτογραφίες της Καισαριανής: «Ζητάμε να μας παραχωρηθεί ψηφιακό αντίγραφο»

Σύμφωνα με την επιστολή του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ η συντριπτική πλειοψηφία των εκτελεσμένων ήταν…

Ο Άδωνις έκανε μήνυση και αγωγή στον Λαζόπουλο για το Αλ Τσαντίρι News: «Ξεπερνά τα όρια της κριτικής»

Στιγμιότυπο οθόνης 2026 03 05 7.49.31 μμ

Ο Άδωνις έκανε μήνυση και αγωγή στον Λαζόπουλο για το Αλ Τσαντίρι News: «Ξεπερνά τα όρια της κριτικής»

Στη χθεσινή του εκπομπή ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Νέα Δημοκρατία