Οργή κατά της κυβέρνησης για την τραγωδία Τέμπη στη Λεωφόρο – «Πολίτες Γ’ κατηγορίας, Α θέση στον θάνατο»

Το κύμα οργής για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε την ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, μεγαλώνει και επεκτείνεται σε κάθε πεδίο. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» εξέφρασαν την οργή τους για την τραγωδία στα Τέμπη, και έστρεψαν τα πυρά τους και στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ υπό το βλέμμα μάλιστα του Γιάννη Αλαφούζου

παοΤέμπη

Ο λαός αντέδρασε σε δρόμους και γήπεδα για την τραγωδία στα Τέμπη. Πανό πένθους και οργής για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη κρεμάστηκαν σε πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα, με αποκορύφωμα τη Super League και τη Basket League.

Η Λεωφόρος δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού εμφανίστηκαν με μπλουζάκια στα οποία αναγραφόταν «πάρε με όταν φτάσεις». Οι οπαδοί του «τριφυλλιού», παράλληλα, τήρησαν απόλυτη σιγή στο ένα λεπτό που κρατήθηκε στη μνήμη των θυμάτων και στη συνέχεια ξέσπασαν με συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ενώ άναψαν μαύρα καπνογόνα

καπνογονα

Σ’ ένα μεγάλο πανό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έγραψαν: «Πολίτες Γ κατηγορίας, με Α θέση στον θάνατο» και «κράτος και καφάλαιο δολοφόνων».

 


«Δεν ήταν δυστύχημα ήταν δολοφονία. Χώρα εκτροχιασμένη μέσα στο αίμα βουτηγμένη, τα εγκλήματα του κράτους ξεπλένονται από τους δημοσιοκάφρους», ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε στην Λεωφόρο, υπο την ματιά του μεγαλομετόχου της ομάδας αλλά και του ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζου.

αλαφουζος
SUPER LEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / EUROKINISSI)