Οργή κατά Ερντογάν μετά την καταδίκη Ιμάμογλου: «Παραιτήσου Ερντογάν»

Η απόφαση κατά του Δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου πυροδότησε αντιδράσεις στην Κωνσταντινούπολη όπου έξω από τα γραφεία του Μητροπολιτικού Δήμου, συγκεντρώθηκε κόσμος και διαδηλώνει κατά της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

jp

Πλημμύρισαν την Κωνσταντινούπολη οι υποστηρικτές του Ιμάμογλου, λίγο μετά την απόφαση που τον καταδίκασε με 2 χρόνια φυλάκισης.Στη συγκέντρωση βρίσκονται τόσο ο Ιμάμογλου όσο και η ηγέτης του
Καλού Κόμματος (Iyi) Μεράλ Ακσενέρ. Ο Ιμάμογλου απευθύνθηκε στο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί και μιλάει σαν υποψήφιος πρόεδρος και για το πώς μπορεί να κερδίσει το 2023 με τους ανθρώπους που νίκησαν το κυβερνών κόμμα στην Κωνσταντινούπολη το 2019 ενώ ζήτησε την παραίτηση Ερντογάν.
Ο Ιμάμογλου δήλωσε ότι οι έξι ηγέτες της αντιπολίτευσης θα συγκαλέσουν συνάντηση αύριο στην Κωνσταντινούπολη για να δείξουν την αλληλεγγύη τους, ενώ πρόσθεσε ότι η ίδια η ετυμηγορία αποτελεί απόδειξη ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Τουρκία.

Η πανυγυρική ομιλία του Ιμάμογλου ξεσήκωσε τον κόσμο που έχει μαζευτεί και φωνάζε συνθήματα όπως «Ζήτω η ελευθερία και κάτω η τυραννία», ενώ ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης Ερντογάν. «Παραιτήσου Ερντογάν»

Μετά την ομιλία του έξω από το δημαρχείο, ο Ιμάμογλου μετέβη στο στάδιο Sinan Erdem για να υποστηρίξει την Αναντολού Εφές που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα του μπάσκετ. Εκεί οι θεατές τον υποδέχθηκαν με θερμά χειροκροτήματα.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…