Οργή Καινούργιου για Λατινοπούλου: «Βγήκε ένας κλόουν και έγραψε αίσχη για τη διαφήμιση» (video)

Η ρατσιστική ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας για προϊόντα μαλλιών προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Καινούργιου 

NewsRoom 19/01/2022 | 14:16

Την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε η άκρως χυδαία και ρατσιστική ανάρτηση που έκανε στο Twitter η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας για προϊόντα μαλλιών.

«Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene. Η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα «έφτιαχναν τη φράντζα τους». Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη. #cancel_pantene», αναφέρει η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο tweet της.

Η κεντρική παρουσιάστρια από την πλευρά της έγινε έξαλλη με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και είπε: «Δεν θέλω καν να λέω το όνομά της. Έχω ασκήσει βέτο ότι η συγκεκριμένη κυρία -δεν λέγεται καν κυρία- δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι της στην εκπομπή. Αυτά είναι τα αίσχη των social media».

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «είναι ένα διαφημιστικό που όλος ο κόσμος το έχει αποθεώσει, απλά βγήκε ένας κλόουν που λέγεται λατινοπούλου και έγραψε αυτά τα αίσχη»

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα: