Newsroom

Newsroom

Οργή για τις φωτό του νεκρού Ασλάνη

O κανιβαλισμός της δημοσίευσης φωτογραφιών του νεκρού Μιχάλη Ασλάνη από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν δυνατό να μη σχολιαστεί αρνητικώς…

O κανιβαλισμός της δημοσίευσης φωτογραφιών του νεκρού Μιχάλη Ασλάνη από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν δυνατό να μη σχολιαστεί αρνητικώς όχι μόνο από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, έγραψε στο λογαριασμό του στο «facebook»:
«Όσοι εμπορεύονται τη φωτογραφία ενός νεκρού για να “πουλήσουν” ,διαπράττουν μεγάλη αθλιότητα. Ελπίζω να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Στο μεταξύ, συγγενείς του σχεδιαστή μόδας υποστηρίζουν πως ο Ασλάνης δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους προκειμένου να μην κινηθεί ποινικώς εναντίον των δύο γυναικών που είχε δηλώσει πως τον κατάστρεψαν οικονομικώς και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους. Η αστυνομία, πάντως, έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η κηδεία του Ασλάνη θα γίνει αύριο Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκίδα.

Διαβάστε την ανάρτηση Παπαδημούλη στο «facebook»: