Οργή Δούκα: Η κυβέρνηση τον αφήνει εκτός Ανάπλασης – «Καθεστωτική αντίληψη»

«Δεν διστάζει να εκδικηθεί τους πολίτες της Αθήνας γιατί δεν εξέλεξαν τον εκλεκτό της Κυβέρνησης», τονίζει ο Χάρης Δούκας για την τροπολογία που ήρθε στη Βουλή

doukas

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντέξει την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στον δήμος της Αθήνας και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην «χάσει» τίποτα από τον έλεγχο, αποκλείοντας τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Χάρη Δούκα από την «Ανάπλαση Α.Ε.».

Ο κ. Δούκας με ανάρτησή του κάνει λόγο μία «σκανδαλώδη τροπολογία» της εταιρίας που έτρεξε τον «μεγάλο περίπατο» της Πανεπιστημίου και οποία περνάει εξ ολοκλήρου στην Κυβέρνηση, αφήνοντας τον ίδιο εκτός Ανάπλασης.

Βέβαια η κίνηση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα ίσχυαν κατά τη θητεία του Κώστα Μπακογιάννη, επαναφέροντας δηλαδή το καθεστώς που ίσχυε πριν την εκλογή του προκατόχου του.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, μιλά για «καθεστωτική αντίληψη», που «δεν διστάζει να εκδικηθεί τους πολίτες της Αθήνας γιατί δεν εξέλεξαν τον εκλεκτό της Κυβέρνησης» ενώ καλεί τον πρωθυπουργό να «πάρει τώρα πίσω τη σκανδαλώδη αυτή τροπολογία».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Χάρη Δούκα