Οργή Βαρουφάκη για τη δημοσκόπηση του MEGA: «Ας μαγειρεύατε καλύτερα τα νούμερα»

«Δεν φταίνε αυτοί βέβαια που όλες οι κοινωνικές ομάδες θέλουν εκτός βουλής το ΜέΡΑ25», σχολίασε σκωπτικά και ο Κλέων Γρηγοριάδης

NewsRoom 26/05/2022 | 11:48

Έντονα ενοχλημένοι στο ΜέΡΑ25 με τη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα και σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Κορυφαία στελέχη και φυσικά ο Γιάνης Βαρουφάκης επιτίθενται στο σταθμό και στη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε και κάνουν λόγο για «μαγείρεμα» και για συντονισμένη επίθεση κατά του κόμματος.

«Με 3,7% (που εκείνοι μας δίνουν) μένουμε εκτός Βουλής όταν με 3,4% μπήκαμε στη Βουλή. Τους κατανοούμε: Κάθε φορά που ακούν να τους ονοματίζουμε στη Βουλή προσεύχονται να μην ξαναμπούμε.

Τουλάχιστον όμως ας μαγειρέψουν τα νούμερα καλύτερα πριν τα βγάλουν στο γυαλί!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Για το ίδιο ζήτημα σε οργισμένη τοποθέτηση κατά του MEGA προχώρησε και ο Κλέων Γρηγοριάδης που αναφέρει σε ανάρτηση του:

«Ενώ το ελάχιστο ποσοστό για είσοδο στην βουλή είναι 3% εμείς με 3.7% με κάποιον μαγικό τρόπο είμαστε εκτός. Τελικά για το @MegaTvOfficial
 η λίστα Πέτσα μπορεί να κάνει θαύματα.
ΤΙΜΉ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΆΡΙ μας που δεν μας θέλουν στην βουλή αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη!».