Οργή από τους αναγνώστες του περιοδικού «Πτήση»-Αποδομούν τις αναρτήσεις με τις οποίες ξέπλενε το ΓΕΣ το φιάσκο με τα ελικόπτερα

Τους πήραν χαμπάρι και οι αναγνώστες ότι κάτι δεν πάει καλά στην στρατιωτική ηγεσία της χώρας ενώ εκφράζουν περισσότερες ανησυχίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πολύτιμο αμυντικό υλικό, όπως και η εθνική ασφάλεια.

ελικοπτερα βροχη

Τα όσα αποκαλύπτονται, μετά τις μεγάλες αποκαλύψεις του Documento που δείχνουν δεκάδες ελικόπτερα να έχουν βυθιστεί στο νερό στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, αποκαλύπτοντας το μέγεθος της εγκληματικής αδιαφορίας της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, προκαλούν αμείλικτα ερωτήματα από αναγνώστες που ζητούν επειγόντως απαντήσεις από επίσημα κυβερνητικά χείλη. Φυσικά από την μεριά της κυβέρνησης η τακτική όπως διαπιστώθηκε και χθες, είναι η γνωστή,κάνοντας λόγο για fake news και να ξεκινάει επιθέσεις στα μέσα (σ.σ Documento) που τόλμησαν να αποκαλύψουν το φιάσκο. Από κοντά στην προσπάθεια συγκάληψης του σοβαρού γεγονότος και μια ομάδα δημοσιογραφικών μέσω και υποστηρικτών που αναπαράγουν αφηγήματα… και δεν γράφουν όσα πραγματικά γίνονται και δημοσιεύονται με στοιχεία.

Τρανή απόδειξη το υπηρεσιακό περιοδικό, για τις Ένοπλες Δυνάμεις, «Πτήση», όπου ουσιαστικά με δημοσίευμα του , ξεπλένει τις ανακοινώσεις του ΓΕΣ, μετά από όσα αποκαλύφθηκαν με τα πλωτά… ελικόπτερα το Στεφανοβίκειο του Βόλου. Το περιοδικό αναπαράγει κατά λέξη την ανακοίνωση του ΓΕΣ, αναφορικά με την αποκαλυπτική φωτογραφία του Documento με το Απάτσι βυθισμένο στα νερά, λέγοντας ότι οι επιπλέον φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό τύπο (σ.σ. εδώ η αναφορά είναι για ένα Apache σε νερά) αφορούν χρονικό διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη η μεταφορά των ελικοπτέρων προς στεγνό τμήμα της πίστας του  Αεροδρομίου Στεφανοβικείου του Βόλου. “Όλα τα ελικόπτερα είναι ασφαλή” και παραθέτει   και σχετικές φωτό από τις εγκαταστάσεις.

 

Οργή από αναγνώστες

Όπως είναι φυσικό οι αναγνώστες του περιοδικού θα περίμεναν , να υπήρχε μια λογική (;) απάντηση και ερωτήματα προς την στρατιωτική ηγεσία, όπως στις εγκαταστάσεις τεχνικής υποστήριξης που πλημμύρισαν υπήρχαν ακόμη και ελικόπτερα Apache , αλλα ανταντ‘ αυτού προτίμησαν το δρόμο να αναπαράγουν αφηγήματα…
Τα σχόλια των αναγνωστών είναι χαρακτηριστικά, ότι έχουν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, στην στρατιωτική ηγεσία της χώρας ενώ εκφράζουν περισσότερες ανησυχίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πολύτιμο αμυντικό υλικό, όπως και η εθνική ασφάλεια.
απατσι
Ιδού:
sxoliasxolia 1sxolia3sxolia4sxolia5sxolia6