Οργή της κυβέρνησης για την προσπάθεια στελεχών της ΝΔ να υποβαθμίσουν την επίσκεψη Ομπάμα

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κατακεραυνώνει στελέχη της ΝΔ για την προσπάθειά τους να υποβαθμίσουν την επικείμενη επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

58233a2f1dc52449358b462d

Όπως αναφέρει «προκαλεί αποστροφή η σπουδή στελεχών της ΝΔ, όπως η κα Μπακογιάννη και ο κ. Τσιάρας, να προεξοφλήσουν αποτυχία της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα».

«Αντίθετα, και την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη συζητά την ανάγκη βιώσιμης λύσης στο ελληνικό χρέος, η ΝΔ σπεύδει να προτάξει τις μικροκομματικές της επιδιώξεις.Το γεγονός αυτό, μάλιστα, έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την απαράδεκτη στάση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ενώπιον ξένων επενδυτών έσπευσε να υπονομεύσει την προσπάθεια της χώρας για προσέλκυση επενδύσεων» αναφέρει.

Όπως σημειώνει, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στις ΗΠΑ, η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση στην οποία θα όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση. «Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και κρίνει» καταλήγει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…