Οργή στην οικογένεια Ζαφειρόπουλου: Τους κλείδωσαν και τον δολοφόνησαν μπροστά από δεκάδες κάμερες

Μεγάλο είναι το σοκ και η θλίψη για την οικογένεια του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο οποίος δολοφονήθηκε στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού, χθες το απόγευμα.

59e069551dc52479708b4671

Η οικογένεια του δικηγόρου δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή της για το πώς ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, στο κέντρο της Αθήνας, σε μια περιοχή όπου μένουν πολιτικοί και η ασφάλεια είναι αυξημένη.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της θείας του δολοφονημένου δικηγόρου Ντάνα Ζαφειροπούλου – Οικονομοπούλου η οποία αναφέρει: 

“Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυο αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του. Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιος Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του. Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αφορά κάθε οικογένεια”. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…