Οργανωμένοι του Εθνικού κατά του Αυγενάκη

Ο μεγαλύτερος οπαδικός σύνδεσμου του Εθνικού Πειραιώς εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τη στάση που είχε κρατήσει ο νέος υφυπουργός αθλητισμού στην υπόθεση με τη δολοφονία του Κώστα Κατσούλη.  

Αυγενάκης

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή του Λευτέρη Αυγενάκη στη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Εθνικού.

Ο σύνδεσμος «Πινέζες Θύρα 14» εξέδωσε ανακοίνωση εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον κ. Αυγενάκη λόγω της στάσης του στη δολοφονία του φιλάθλου της ομάδας τους, Κώστα Κατσούλη, τον Σπετέμβριο του 2014 σε αγώνα με τον Ηρόδοτο.

Τότε, όπως αναφέρουν, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε κάνει ερώτηση στη Βουλή για τη μείωση της ποινής του δράστη.

Πινέζες Θύρα 14
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΙΝΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ:

«Επειδή οι πολιτικές εξελίξεις των ημερών και ειδικότερα όσες αφορούν τον αθλητισμό είναι ζητήματα που αφορούν τον σύνδεσμο μας, δεν μπορούμε να μη πάρουμε θέση σε αυτή γελειοτητα που παρακολουθούμε.

Βλέπουμε λοιπόν την ανάθεση του υφυπουργείου αθλητισμού σε κάποιον κύριο Αυγενάκη.

Ο εν λόγω κύριος, είναι αυτός που 10 ημέρες μετά την δολοφονία του αδερφού μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, πήρε την πρωτοβουλία να ανεβεί στην Αθήνα στην απολογία του Ηροδότου στην πειθαρχική επιτροπή.

Και δεν έφτασε μόνο αυτό, ακόμη και μετά την τιμωρία του σωματείου της ντροπής, έκανε σχετική ερώτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο για την μείωση της ποινής.

Συμπεραίνοντας, ο νέος υφυπουργός αθλητισμού είναι ένας άνθρωπος που για ψηφοθηρικούς λόγους υποστήριξε το σωματείο των δολοφόνων και ζήτησε την μείωση της ποινής για μια δολοφονία που διεπράχθη άνανδρα εντός γηπέδου.

Για ποια λοιπόν εξυγίανση μιλάτε;;;;

Με άτομα τέτοιου παρελθόντος θα έρθει η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Με τέτοιους ανθρώπους θα προστατευτούν τα δικαιώματα όλων των πραγματικών οπαδών;

Βέβαια η πολιτεία θα καταδικάζει τη βία, όμως η ίδια θα έχει την πραγματική ευθύνη για την συντήρηση των οπαδικων στρατών και την παρακμή του ελληνικού αθλητισμού, όταν άνθρωποι δικοί της έχουν αβαντάρει δολοφόνους.

Κώστα ζεις, είσαι εδώ μαζί μας…

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ…».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…