Ορέστης Τζιόβας: «Υπάρχει ομοφοβία, δέχτηκα αρνητικά μηνύματα για τη σεξουαλικότητά μου» (video)

Μιλώντας στην κάμερα του Mega, ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα

Καλεσμένος στην κάμερα του Mega ήταν ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας,ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς ο κόσμος αντιμετωπίζει εκεί έξω ανθρώπους που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα τους, για τον ρατσισμό και την ομοφοβία στις μέρες μας, αλλά φυσικά και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός καλλιτέχνης στο παρελθόν είχε αναφερθεί σε εμπειρίες που είχε στη ζωή του και κρίθηκε για αυτό. Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα είπε «Έχω βιώσει τον σεξισμό ως μέλος μίας πατριαρχικής κοινωνίας. Στο σχολείο ήμουν από εκείνους που κορόιδευα άλλα άτομα.

Κάλο είναι να παραδεχόμαστε πράγματα τα οποία υπήρξαμε και πλέον γινόμαστε καλύτεροι. Ήμουν ψώνιο όταν μπήκα στο 1ο έτος της σχολής μου γιατί προερχόμουν από ένα λαϊκό περιβάλλον. «Την άκουσα» γιατί σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν σαν τους ανθρώπους που συναναστρεφόμουν πριν μπω στην σχολή υποκριτικής.

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να παντρευτεί, ανέφερε: «Ο θεσμός του γάμου δεν μου λέει κάτι, είναι μία σχέση όπως όλες, μου χτυπήσει το καμπανάκι της πατρότητας άλλα λόγω υπευθυνότητας δεν έχω προχωρήσει».

Λίγο αργότερα τόνισε: «Μοιράστηκα δημοσία ότι ξεπέρασα τα θέματα των εθισμών μου για να δώσω λίγο φως και να παραδειγματιστούν κι άλλοι. «Έλαβα πολλά μηνύματα στήριξης για τη δημοσιοποίηση των σεξουαλικών εμπειριών μου. Στόχος μου ήταν να πάψουμε να είμαστε οπισθοδρομικοί. Όμως δέχτηκα και αρνητικά μηνύματα για τη σεξουαλικότητα, φρικτά πράγματα άλλα δεν με ενοχλεί. Δυστυχώς υπάρχει τεράστιος ρατσισμός και ομοφοβία».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, όπου έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητα του ανέφερε: «Όσο φωτίζεται μία κατάσταση τόσο λιγότερες σκιές έχει».