Ώρες αγωνίας για τον Αντώνη Βαρδή – Μετά τις επιπλοκές στο…Αννόβερο νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό

Δύσκολες στιγμές περνά η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών (Γεννηματά).…

vardis 0

Δύσκολες στιγμές περνά η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών (Γεννηματά). Ο μουσικοσυνθέτης που τον περασμένο Μάιο ταξίδεψε στο Ανόβερο όπου και υπεβλήθη σε εγχείρηση εγκεφάλου για αφαίρεση όγκου, παρουσίασε επιπλοκές και μπήκε στο νοσοκομείο στις αρχές Ιουλίου. Πριν από λίγες μέρες στις 7 Αυγούστου γιόρτασε τα 66α του γενέθλια έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Γιάννη και την κόρη του Καλλιστώ, τη σύντροφό του Φιλοθέη καθώς και τον ετεροθαλή αδελφό του Χρήστο Δείξιμο (πατέρα των γνωστών τραγουδιστών Κώστα Δόξα και Ακη Δείξιμου). Χθες το μεσημέρι η κόρη του Καλλιστώ αλλά και ο Αντώνης Ρέμος έκαναν έκκληση για δωρεά αίματος μέσω Facebook.

Πλήθος καλλιτεχνών αναπαρήγαγαν μέσω social media την ανάρτηση, ενώ ο Αντώνης Ρέμος έσπευσε στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» για να δώσει ο ίδιος αίμα στο φίλο και συνάδελφο του. Ο Γιάννης Βαρδής, με ανάρτηση του ευχαρίστησε τον κόσμο για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμα για τον πατέρα του. «Σήμερα πήραμε μια μεγάλη τονωτική ένεση αγάπης. Σας ευχαριστούμε όλους για την άμεση ανταπόκριση σας. Ξέρω πόσο τον αγαπάτε και πόσο δίπλα μας είστε. Πέρασε η ανησυχία χάρη σε σας. Σας ευχαριστούμε και πάλι»έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, το σημαντικό για την πορεία της υγείας του αλλά και για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια του είναι το γεγονός ότι ο Αντώνης Βαρδής νοσηλεύεται πλεόν σε ένα απο τα καλύτερα κρατικά νοσοκομεία της χώρας, όπου γίνονται καθημερινά τεράστιες προσπάθειες, τουλάχιστον απο πλευράς της διοίκησης και δυστυχώς όχι του…αρμόδιου υπουργείου Υγείας, καθώς οι ελλείψεις σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και νοσοκομειακό υλικό περισσεύουν, με τον κ. Βορίδη να ενδιαφέρεται μονάχα για την συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για το πώς θα κρατηθεί περισσότερο στην καρέκλα της εξουσίας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Αντώνης Βαρδής τυγχάνει της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας και αντιμετώπισης, καθώς, ως γνωστόν η ομάδα των ιατρών της νευροχειρουργικής κλινικής του Γενικού Κρατικού με διευθυντή τον κορυφαίο στην Ελλάδα και σε αντίστοιχες δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι, Νίκο Γεωργακούλια, θεωρείται απο τις καλύτερες στην Ευρώπη.       

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…