Newsroom

Newsroom

Ώρα της Γης 2024: Σβήνουν απόψε τα φώτα για την προστασία του πλανήτη

Για 60 λεπτά σβήνουμε τα φώτα

ωρα της γης

Η Ώρα της Γης 2024 έφτασε και απόψε, Σάββατο 23/3 και για μία ώρα σβήνουμε τα φώτα για την προστασία του πλανήτη. Η Ώρα της Γης 2024 θα γιορταστεί για 18η χρονιά.

Στις 20:30 το απόγευμα σβήνουμε για μία ολόκληρη ώρα τα φώτα για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του πλανήτη μας. Για 60 λεπτά θα βυθιστούν στο σκοτάδι εκατοντάδες αξιοθέατα, μνημεία, φορείς και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο που ενώνουν τις φωνές τους για την προστασία της Γης.

Η WWF σημειώνει πως η «Ώρα της Γης» απευθύνει και φέτος ένα κάλεσμα σε όλους να αφιερώσουν 60 πολύτιμα λεπτά, προκειμένου να υλοποιήσουν απλές, αλλά ουσιαστικές δράσεις που θα ενδυναμώσουν τη σχέση τους με τη φύση.

 

Αϊτή: 30 νεκροί μετά από ποδοπάτημα στην Ακρόπολη Λαφεριέ – Πολλοί ανήλικοι και μαθητές

Screenshot 2026 04 12 104235

Αϊτή: 30 νεκροί μετά από ποδοπάτημα στην Ακρόπολη Λαφεριέ – Πολλοί ανήλικοι και μαθητές

Η Αϊτή, η φτωχότερη χώρα του δυτικού ημισφαιρίου, παραμένει βυθισμένη σε πολυδιάστατη κρίση -ασφαλείας, πολιτική,…

Οι Προτάσεις μας

Καιρός: Νέα πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα – Ασταθείς θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

kairos

Καιρός: Νέα πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα – Ασταθείς θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, από τη Μεγάλη Πέμπτη ως και την Κυριακή του…

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ