Ώρα Καρατζαφέρη στη ΝΔ: Τι απέγιναν άραγε οι "κομματικές τσούλες" και το "μπου@@@ο" κ. Πρόεδρε; (Video)

«Συνεργασία και όχι απορρόφηση από τη Ν.Δ.» ήταν η απάντηση του Γ. Καρατζαφέρη στις προσκλήσεις επαναφοράς του, στους κόλπους της…

«Συνεργασία και όχι απορρόφηση από τη Ν.Δ.» ήταν η απάντηση του Γ. Καρατζαφέρη στις προσκλήσεις επαναφοράς του, στους κόλπους της Ν.Δ. η οποία επιχειρεί να παρουσιάσει κάποιου είδους συσπείρωση, έστω για τα μάτια του κόσμου, υπό τον φόβο της «έλευσης του Τσίπρα».


Έτσι από αποστάτες και προδότες, Πλεύρης, Βελόπουλος, Γεωργιάδης και Βορίδης, έγιναν τα παιδιά που επιστρέφουν στον πολιτικό τους πατέρα! «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι όλα αυτά τα παιδιά που γαλουχήθηκαν από εμένα ήταν αχάριστα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Καρατζαφέρης, το πρωί στο Mega, σφραγίζοντας με «τρυφερότητες» και θρησκευτικές ανατάσεις τις σχέσεις του και με τον υπ. Εσωτερικών Α. Ντινόπουλο.

Τόνισε μάλιστα ότι ο Αδ. Γεωργιάδης συχνά τον συμβουλεύονταν όλη αυτή την περίοδο ξεχνώντας τις παλαιότερες τρυφερές στιγμές, όταν αντάλλασσαν κομψά σχόλια ύψιστου πολιτικού πολιτισμού όταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τον αποκαλούσε  «πολιτική, κομματική τσούλα» και «νούμερο»!


Μπορεί σήμερα να αποκηρύσσει το μέχρι πρότινος αντιμνημονιακό του μένος ο Γ. Καρατζαφέρης, προφανώς και ξεχνάει όμως τι απαντούσε μόλις πριν απο λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου του 2011, όταν τον ρωτούσαν, αν θα επέστρεφε ξανά στη Ν.Δ.  «Είμαι από εκείνους που είχα τύχη με τα κορίτσια και δεν χρειάστηκε να πάω μικρός σε μπ.., θα πάω τώρα στα γεράματα;», ενώ ο ίδιος και για τον Αντώνη Σαμαρά επέμενε ότι είναι «περισσότερο φασίστας από τον Μιχαλολιάκο» και «παίζει το παιχνίδι του Βορίδη»!

 

 

Ηλιόπουλος: Εφικτή η αλλαγή με προοδευτική κυβέρνηση – Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στη σταθερότητα

Ηλιόπουλος: Εφικτή η αλλαγή με προοδευτική κυβέρνηση – Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στη σταθερότητα

«Σε όλες τις υποθέσεις η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακολουθεί τη γραμμή της συγκάλυψης. Ο κ. Μητσοτάκης…

Hellenic Train: Η κατάσταση καλυτερεύει…προς το χειρότερο – Νέα παράταση στην επαναλειτουργία των τρένων

Hellenic Train: Η κατάσταση καλυτερεύει…προς το χειρότερο – Νέα παράταση στην επαναλειτουργία των τρένων

Περίπατο πηγαίνει το κυβερνητικό πλάνο για «επιστροφή στην κανονικότητα». Ανησυχία εκφράζεται και για τα αυτόματα…