«Όπου υπάρχουν νέοι, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει αντίσταση»

Τους νέους καλεί στο πλάι του στην μάχη των ευρωεκλογών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης «ΚΟΣΜΟΣ», Πέτρος Κόκκαλης

κόκκαλης

«Στις 26 Μαΐου «αποφασίζετε σε ποιον κόσμο θέλετε να ζήσετε», αναφέρει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης «ΚΟΣΜΟΣ», Πέτρος Κόκκαλης, απευθυνόμενος στους νέους με ανοικτή επιστολή του.

«Προς εσάς, τη νέα γενιά των μεγάλων αλλαγών» σημειώνει ο Πέτρος Κόκκαλης και προσθέτει: «Απευθύνομαι σε εσάς, που εμπιστεύομαι. Τις νέες και τους νέους που είστε ο ανθός του κόσμου. Απευθύνομαι και σας καλώ σε μία πορεία προς το μέλλον. Με τη δική σας ψήφο, σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική εκλογική αναμέτρηση για την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο, γράφετε την ιστορία που μας ξημερώνει. Στις 26 Μαΐου αποφασίζετε για το μέλλον της Κρήτης και της Βαλένθια. Της Ηπείρου και του Οντάριο. Των νησιών του Αιγαίου, Ιονίου και της Ωκεανίας. Αποφασίζετε σε ποιόν κόσμο θέλετε να ζήσετε», τονίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Συνεχίζοντας την ανοικτή επιστολή του προς τους νέους της χώρας, τονίζει πως «όπου υπάρχουν νέοι, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει αντίσταση» και τους προτρέπει:

«Αγωνιστείτε, και με την ψήφο σας, για μία Ευρώπη που αναλαμβάνει δράση για την αειφορία και την πρόοδο. Για μία Ευρώπη της Αλληλεγγύης, της Αλήθειας και του Αγώνα. Γι’ αυτή την Ευρώπη ψηφίζετε». Κλείνοντας, δίνει «ραντεβού στην κάλπη και στο μέλλον».

Να σημειωθεί ότι η ανοικτή επιστολή συνοδεύεται από φωτογραφία νέων, με το σύνθημα: «Όπου υπάρχουν νέοι, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει αντίσταση».

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…