Όπου φύγει φύγει οι Νεοδημοκράτες από τη συγκέντρωση Μητσοτάκη που ήταν σε εξέλιξη (video)

Ακόμα και οι φίλοι της ΝΔ που βρέθηκαν στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον αδειάζουν σιγά, σιγά..

νεοδημοκράτες

O απερχόμενος πρωθυπουργός, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν (αλοίμονο να μην χαλάσει η συνταγή) ότι προηγείται  , σαν να μην έχει ακουμπήσει τίποτα από τα σκάνδαλα το σκαρί… της Νέας Δημοκρατίας, είδε τους φίλους του κόμματος πριν πέσει αυλαία στην προεκλογική εκστρατεία και ολοκληρώση την κεντρική ομιλία του στα στενά σοκάκια του Θησείου, να αποχωρούν.

Στο βίντεο που κατέγραψε ο δημοσιογράφος της Αυγής, Κώστας Παπαντωνίου, δείχνει τους φίλους της ΝΔ να αποχωρούν άρον, άρον ενώ ήταν σε εξέλιξη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείγμα ότι Όπου φύγει φύγει οι Νεοδημοκράτες από τη συγκέντρωση Μητσοτάκη που ήταν σε εξέλιξη, ο απερχόμενος πρωθυπουργός.

Μια ακόμη απόδειξη ότι οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη απέτυχαν. Αλλωστε καμία, δεν μπορεί να συγκριθεί με το ανθρώπινο ποτάμι που κατέκλυσε χθες την πλατεία Συντάγματος στη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…