Όπισθεν ολοταχώς φαίνεται ότι κάνει η κυβέρνηση για το Παίδων Πεντέλης

Η κυβέρνηση κάνει πίσω μετά την κατακραυγή, για το  σχέδιο κλεισίματος του νοσοκομείου «Παίδων» Πεντέλης και μετατροπής του σε εμβολιαστικό κέντρο

paidwn pentelis 910x521 1

Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου αναμένεται να λειτουργήσει mega εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου είχαν καταγγείλει ότι διακόπτονται οι εφημερίες και η τακτική λειτουργία με πρόφαση τη μετατροπή του νοσοκομείου σε εμβολιαστικό κέντρο. Μάλιστα η απόφαση, όπως είχαν αποκαλύψει, πρωτοκολλήθηκε στις 6/01/2022, ημέρα αργίας.

Νωρίς το απόγευμα μάλιστα είχε προηγηθεί σύσκεψη μεταξύ της δήμαρχου  Πεντέλης, με την υπουργό Υγείας, ώστε να βρεθεί μία λύση και να διατηρηθούν οι εφημερίες του νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης η δήμαρχος  ενημέρωσε τους παρισταμένους για τη σημασία που έχει το νοσοκομείο για την πόλη αλλά και για το Βόρειο Τομέα της Αττικής γενικότερα και τεκμηρίωσε τους λόγους για τους οποίους, η απόφαση αυτή είναι άστοχη και πρέπει να ανακληθεί.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας, «το νοσοκομείο θα εξακολουθήσει να λειτουργεί πλήρως, να δέχεται τακτικά περιστατικά, για νοσηλείες, χειρουργεία και τακτικά ιατρεία. Η φροντίδα των μικρών ασθενών θα συνεχιστεί απρόσκοπτα σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, ενώ θα εξυπηρετούνται και όσα επείγοντα περιστατικά φτάνουν στο Νοσοκομείο.  

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Παίδων Πεντέλης προσφέρονται για την παράλληλη λειτουργία νοσηλευτικών και εμβολιαστικών δραστηριοτήτων, ενώ διαθέτουν και χώρο στάθμευσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση γονέων και παιδιών».

 

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους