Σε υπάλληλο του πολιτικού του γραφείου στην Καρδίτσα υπαγόρευσε ο Κώστας Τσιάρας την εντολή να «μπει κάτω από το χαλί» υπόθεση παράνομης λήψης επιδότησης, από το πρόγραμμα «Πράσινη Ενίσχυση».
Η υπόθεση αφορούσε παραβιάσεις σε 3 τουλάχιστον αγροτεμάχια, που, όπως αναφέρει το έγγραφο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, βρέθηκαν μπαζωμένα, αλλά με εντολή Τσιάρα και δράση ανώτερου στελέχους του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν καταγράφηκαν ως τέτοια, αλλά αντικαταστάθηκαν με ανάλογων τετραγωνικών εκτάσεις και οι παραβιάσεις αποκρύφθηκαν.
Μάλιστα, την εντολή φέρεται να μετέφερε στο στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ εργαζόμενος στο γραφείο του πρώην υπουργού, στην Καρδίτσα, με την φράση «είναι φίλος του Υπουργού».
«Άρα θα μπει πρασίνισμα» λέει ο υπάλληλος στην επικοινωνία τους, συνεχίζοντας: «Θέλουμε να τον βοηθήσουμε αυτόν … είναι φίλος. Τι πρέπει να κάνει τώρα αυτός;»



Πηγή: Documento
Διαβάστε επίσης:
Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές
ΟΠΕΚΕΠΕ 2 – Παπακώστα: «Εκμεταλλεύτηκε την πολιτική της ιδιότητα»- Ελέγχεται για ποσό 142.250 ευρώ
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια