Θολώνει τα νερά ο Γεωργιάδης: Πότε είπε ο Μεϊμαράκης ότι θα ψηφίσει τα μέτρα;

Να θολώσει τα νερά αποπειράθηκε ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφορικά με τις δηλώσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για την τακτική που ακολουθεί ο πρόεδρος της ΝΔ.

58a6e0841dc5240b4c8b456b

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha 989, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε: «Είπε πουθενά ο Μεϊμαράκης ότι σκοπεύει να υπερψηφίσει τα μέτρα και δεν το κατάλαβα;».

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ ακολούθησε τη γραμμή του κόμματος, σύμφωνα με την οποία ο Ευάγγελος Μεϊμαάκης δεν σχολίασε τις επιλογές Μητσοτάκη, αλλά την άρνηση που είχε εκφράσει ο Μάκης Βορίδης να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο, όταν δηλαδή ο κ. Μεϊμαράκης ήταν πρόεδρος της ΝΔ. Ωστόσο, το ερώτημα που απάντησε στο πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ήταν: «Είναι εκτός λογικής η τακτική Μητσοτάκη;».

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε σήμερα το πρωί: «Ο Μεϊμαράκης έχει μια άποψη, που την σέβομαι αλλά δεν συμφωνώ, ότι έπρεπε να δώσουμε στον Τσίπρα την ευκαιρία να γίνει μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, να πάμε όλοι μαζί στην τρόικα. Αν ο Τσίπρας ήταν άξιος της τότε εμπιστοσύνης του Μεϊμαράκη, πιθανόν η Ελλάδα να είχε βγει από την κρίση. Το πρόβλημα δεν ήταν η θέση του Μεϊμαράκη αλλά ο χαρακτήρας του Τσίπρα που πήρε την ψήφο της ΝΔ και την έκανε θέση ”ή εμείς ή αυτοί”».

Ο αντιπρόεδρος διαβεβαίωσε ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι «σάρκα εκ της σαρκός της ΝΔ» και απολύτως πιστός στην παράταξη της ΝΔ.

Ο ίδιος τόνισε ότι «αντικειμενικά πιο σημαντικό είναι να βγούμε στις αγορές και να βγούμε από το μνημόνιο, να μην έχουμε ανάγκη τον Σόιμπλε και τους δανειστές», ενώ υποστήριξε ότι «η Ευρώπη δεν μας πιέζει να ψηφίσουμε τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς».

Σχολιάζοντας τα περί συναίνεσης και με αφορμή τις επαφές του στο Λονδίνο, αναρωτήθηκε: «Είναι αυτοί άξιοι συναίνεσης; Βγαίνω και λέω καλά και με βρίζουν. Την Ελλάδα υπερασπίστηκα.»

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…