Όνειρο ήταν και πάει… για τον Giannis

Oι Τορόντο Ράπτορς θα δώσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το «παρών» στους μεγάλους τελικούς του ΝΒΑ, καθώς κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

adetokunbo bucks

Εμφανώς, απογοητευμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε σε δηλώσεις του στα μαθήματα που πήραν οι Μιλγουόκι Μπακς στη σειρά των τελικών της Ανατολής με τους Τορόντο Ράπτορς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ τόνισε αρκετά τα όσα πέτυχε η ομάδα του, αλλά και σε όσα μπορεί να πετύχει, υπογραμμίζοντας πως για εκείνον η φετινή φοβερή σεζόν των Μπακς είναι η αρχή ενός… μεγάλου ταξιδιού.

«Έπαιξαν καλά, ειδικά στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Ξέρουμε πως το Τορόντο είναι μια καλή ομάδα, περιμέναμε ότι θα έχει ένα σερί. Εμείς θέλαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και να εκτελέσουμε καλά. Η αλήθεια είναι πως δεν πήραμε κάποια ριμπάουντ για να βρούμε εύκολους πόντους στο ανοικτό γήπεδο», είπε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει κάτι, εμείς εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Μπορεί να είχαν πλάνο να στείλουν βοήθειες πάνω μου για να μην έχω ρυθμό, αλλά εγώ εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου. Προσπάθησα να κάνω ό,τι κάνω και όλη τη χρονιά. Να είμαι επιθετικός, να δώσω σωστά τη μπάλα. Χάσαμε, αλλά το κάναμε προσπαθώντας να κάνουμε ό,τι και όλη τη χρονιά. Να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα, να σουτάρουμε καλά και να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα».

Ο «Greek Freak» είπε ακόμα: «Όταν είσαι με 2-0 μπροστά δεν σημαίνει τίποτα τελικά. Πήραμε μαθήματα για το κλείσιμο των παιχνιδιών, σίγουρα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε κάποια πράγματα. Και ομαδικά και ατομικά. Είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού για εμένα, θέλουμε την επόμενη χρονιά να είμαστε ξανά εδώ, να πιστέψουμε σε αυτό που χτίσαμε τη φετινή σεζόν και να καταφέρουμε να είμαστε εδώ αλλά όχι στην ίδια κατάσταση αλλά αυτοί που θα έχουν νικήσει».

Για το γεγονός ότι στα πρώτα 90’’ της τελευταίας περιόδου ήταν εκτός παρκέ, ανέφερε: «Σίγουρα θα ήθελα να είμαι συνέχεια στο παρκέ και να παίζω, αλλά εμπιστεύομαι τον προπονητή μου. Αυτό κάνω όλη τη σεζόν. Εμπιστεύομαι το πως με βάζει στο παιχνίδι, αυτό κάνω κάθε φορά. Δεν θα πάω να του πω “βάλε με ξανά μέσα”. Ειδικά σε ένα παιχνίδι όπως το Game 6, ποτέ δεν χάνεις την εμπιστοσύνη σου στον προπονητή σου. Φυσικά και θέλω να παίζω όσο περισσότερο γίνεται και να βοηθάω την ομάδα μου».

Αναφορικά με τα καλοκαιρινά του σχέδια, τόνισε: «Σίγουρα θα επιστρέψω στην πατρίδα μου, θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Προφανώς θα δουλέψω στο πως θα γίνω καλύτερος παίκτης, θα ακούσω τους προπονητές μου στο τι πρέπει να βελτιώσω και θέλω να επιστρέψω έχοντας γίνει καλύτερος παίκτης. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να στρώσω τον κ… μου στη δουλειά, για να γίνω ακόμα καλύτερος παίκτης και ακόμα καλύτερος συμπαίκτης».

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…